http://yoscha.hu    "pécó, bringa, békesség"

2002.12

_____________________________________________________

--- 2003.01.02 14:22 ---

Most már tuti, hogy ez az utolsó bejegyzésem 2002-re. Megszületett a napló új dizájnja, eltelt az év, ideje váltani. Azért néhány dolgot ide írnék, amik az utolsó bejegyzés után de még tavaly történtek velem. Hiányos lenne a történet nélkülük.

Első és legfontosabb, hogy  megkértem Kedvesem kezét. Kicsit szivenütős lehet többeknek a hír - bár már minden barátom értesült róla személyesen - de én örömmel tettem, és büszke is vagyok emiatt magamra. Kicsit olyannak tudnám leírni az érzést mint leugrani egy hídról gumikötéllel. Tudod, hogy más is túlélte már, és utána mindenkinek fülig ér a szája, de akkor is fél az ember, míg meg nem teszi. Ha mégis ugrasz akkor már egyszerű, jön a zuhanás, az adrenalin, és már csak lógni kell a kötélen, élvezni a tájat olyan nézőpontból, mint még soha...

 

--- 2002.12.03 10:22 ---

Vicces a mai napom. Mikor bejöttem a gyárba nem volt áram. Aztán kiderült, hogy csak a biztosíték volt levágva. Illetve egy darabig tényleg nem volt, majd mikor megjött, akkor lecsapta a biztosítékot. Mindenesetre sikeresen felkapcsoltuk, akkor derült ki, hogy a fejlesztői szerverünk hazavágódott az áramszünettől, vagy a felkapcsolástól, vagy fogalmam sincs mitől. Emellett még internet sincs – elvileg más okokból kifolyólag. Így most nem tudok, dolgozni, nem tudok internetezni, jobb híján kergetem a birkákat a gépemen. De azért ennél nagyobb kihívásokra vágyom… Pláne, hogy qrwa sok feladatom lenne.

Egyébiránt a macska hihetetlen. Folyamatosan nyávog. Nyávog, ha  egyedül érzi magát, nyávog, ha meglátja magát a tükörben, nyávog ha eszik. – Olyankor tele szájjal csinálja, és elég vicces a hangja. Egyébiránt tegnap este már dorombolt is, és elaludt az ölemben. Mivel túl nyálas volt a helyzet – és ne csak engem tüntessen ki figyelmével  -  átadtam Kedvesemnek. Onnantól ő nem mozdulhatott. Ma kell neki venni macskafát, - mert akkor a hírek szerint – nem fogja szétkapni a lakást. Aztán meg Enivel is előbb utóbb meg kell ismertetni, hogy összeszokjanak.

Nagyjából ennyi. Megyek vissza a birkáimhoz...

 

--- 2002.12.02 13:45 ---

Jó és rossz híreim is vannak. A jó hír az, hogy már több mint egy éve üzemel az oldal, és azóta szinte naponta jelentkezem. A rossz, hogy szigorítottak a cégünknél a biztonságon, így most nem tudom feleFTéPézni az irományokat a weboldalamra, és még nincs meg a protokoll arra, hogy hogyan is kerüljenek fel. Rossz hír még, hogy az egész hétvégét végigdolgoztam. Részletek a november havi híreknél. Viszont jó hír, hogy elkészültem többé-kevésbé a feladataimmal. (Szerencsére inkább többé.) Jó hír még (még jó hír), hogy van macskám. Illetve a Kedvesemé a macska a Kedvesem meg az enyém, így nekem a macskából csak a móka, kacagás jut, neki meg az alom takarítása, meg ilyenek. Persze ez inkább csak duma, de jól hangzik. Viszont a macska félénk, és még nem nyírt ki egyetlen virágot sem, nem mászkált a függönyön, és szobatiszta. Szóval egyelőre jó hír, hogy van. Majd akkor változik a véleményem, ha szétkapta a szép új lakásunk.

 

Régebbi hírek:

2002 november, 2002 október, 2002 szeptember, 2002 augusztus, 2002 július

 2002 június, 2002 május, 2002 április, 2002 március, 2002 február, 2002.január

2001

_____________________________________________________________________________

Vissza