http://yoscha.hu    "Próbálj meg lazítani..."

2002.10

_____________________________________________________

 

--- 2002.10.31.  15:25 --- Boldog Születésnapot G!

Hátam már nincs annyira szét. Hordom a szemüveget, és eszem az izomlazítókat. Tegnap kedvesem elmesélte egy UFO kalandjait a nagyüzemben. Ma Cs.G-nél lesz buli. Holnap halottak napja, utána meg hétvége. Nincs kedvem most sokat irogatni. Majd jelentkezem novemberben...

 

--- 2002.10.30.  16:55 ---

Széjjel van a hátam. Tegnap Cs.G meggyúrta, de ennek ellenére, pont ezért(?) alig aludtam az éjszaka. Reggel aztán jobb meggyőződésem dacára elmentem a P. korházba. Ott először is kiderült, hogy egyáltalán nem kívánnak velem foglalkozni, mivel nincs körzeti orvosi beutalóm. Aztán kiderült, hogy körzeti orvosom sincs. Leültettek egy hosszú sor végére, hogy várjam ki míg fogad a körzeti orvos (az legalább volt az épületben). Nagysokᒠbejutottam egy közepesen szimpatikus nénihez, aki vérnyomásmérés után elküldött megröntgeneztetni a vállamat. Többször említettem, hogy nem a vállam, hanem a nyakam, a gerincem ami fáj illetve valami izmok ott a környéken. Nem érdekelte. Villant a vaku. Megint várakozás, majd visszatérve hozzá megállapította, hogy mivel friss szemüveges vagyok, emellett gép előtt ülök egész nap, ezért ez egy tipikus dolog, hogy fáj a hátam. Hisz nem látom jól a monitort, ezért megfeszítem önkéntelenül is a hát és nyakizmaimat. Tüneti kezelésnek kaptam izomlazítókat, - amiktől bár nem fáj annyira - de félek, hogy olyan laza leszek, hogy szétfolyok. Azért bevallhatom nem lettem boldog. Ezek szerint a következő 30 évben folyamatosan szemüveget kell viselnem mikor dolgozom – most hogy ezt tudom, fáj is az okulárétől a  szemem – és megtudtam, hogy a hátfájáshoz is jobb ha hozzászokom, mert az az életmódom velejárója. Így most fáj a szemem, a hátam, és érzem az öregséget is. Bezzeg húsz évesen nem fájt a hátam, vagy ha igen - akkor tudtam még hogy múljon el egycsapásra.

Más érdekesség nem történt. Este Cs.G-t kell kifuvaroznom Csömörre, mert ott van szerelőnél a kocsija. Aztán csajommal szeretném megbeszélni, milyen is volt az első napja a gyárban.  Utána talán egy vacsi egy sörrel. Vagy ilyesmi...

Holnap Cs.G születésnapja. Ezt ne feledjétek kedves olvasók.

 

--- 2002.10.29.  16:12 ---

Tegnap Kedvesem új állást kapott. Nekem annyira fáj a hátam, hogy a gépelés sem megy.

 

--- 2002.10.28.  15:45 ---

Péntek este nem lett vadászgörényem. Pedig Kedvesemmel elmentünk beszerezni, de a lény pont nem volt kapható.  Közben kicsit lehiggadtam, és már kisebb lelkesedéssel álltam a kérdéshez, miszerint legyen egy házi vadállatom szabadon a lakásban, aminek kedvenc időtöltése, hogy megtámad, és hatalmasakat harap belém, emellett nem feltétlenül tanítható meg a szobatisztaságra, viszont mindenhová elbújik, és vicces dolgokat művel a virágokkal is, ha sikerül levadásznia őket. Mégis inkább a deguk. Azok legalább rács mögött vannak, békések, bár tény hogy tizedannyi izgalmas sem csempésznek az életembe.

Estefelé P.B barátom, majd B-Gy család is átjött beszélgetni. B. a vadászgörény sztorit hallva rögtön felajánlotta, hogy neki van egy 4 hetes macskája, és milyen tündéri, milyen jó fej. Persze kedvesem rögtön ellágyult, mert régi álma egy macska. Bevallhatom vert helyzetben voltam. Vadászgörény az kell, hogy lófráljon a lakásban drága pénzért, de egy kedves, játékos (függönyt, kárpitot szétb@szó) kiscica ingyért persze nem. Végül beleegyeztem, hogy ha annyira akarja a csajom, akkor legyen inkább a macska.  De most mit csináljak a deguk ketrecével?! Persze van még némi időnk gondolkozni. De azt kikötöttem, hogy ha büdös lesz, akkor megy az Eninek tápnak. Meg ilyenek… Mintha bármit is számítana... – Tudom, tudom a görény még büdösebb is…

Mikor eldőlt a macskakérdés, utána még sokáig beszélgettünk a politikáról, majd B-vel sakkoztam. Majd játszottunk a Playsationon (főleg ő). Én elmentem aludni, ő pedig fél nyolcig nyomatta, majd hazament.

Szombaton dél körül ébredtünk. Kettő tájt nővérem felhívott, hogy nincs-e kedvünk az este chilis-babot vacsorázni náluk. Persze, hogy volt. Kocsiba be, kettesbe be, és irány Vp. Vasárnap még szüleimhez bejelentkeztünk egy ebédre, majd hazaút, és döglés a TV előtt.

 

Most találtam egy képemet, melyen a napot fotózom. Fotózd le Te is, és küldd el nekem. Ha szép kiállítom, ha a legszebb, akkor tiéd az üveg pezsgő, amit a nemes küzdelem díjának ajánlok. Kalandra fel!!!

 

 

--- 2002.10.25.  15:00 ---

Vadászgörényt AKAROK!!!! Eddig nem értettem Kedvesem vonzódását ehhez az állathoz, de végigolvastam az Index, a Nethírlap fórumait és megnéztem a GORKE oldalát is. Most be vagyok sózva. Lehet, hogy kis sem bírom a gyárban a munkaidő végeztéig. Különben jól telne a napom. De most ez nem is oly fontos, mert görényt akarok.

 

--- 2002.10.24.  16:41 ---

Tegnap néhányan koszorúkat téptek szét, néhány(millió)an az Andrássy úton hallgatták az igét, én pedig az erdőt jártam, majd közösen ebédeltem Kedvesemmel és a B-Gy, M-Cs családokkal. Szép idő volt. Ideális az erdőben kószáláshoz, és a felvonulásokhoz is persze. Tegnap a temetőben Mécs Imre ’56-os halálraítéltet egy néhány tucat főből álló csoport kifütyülte. Mit mondhatnék erre. Jobb inkább az erdőben, vagy egy kisvendéglőben. Aztán majd megünnepelem a forradalmat, ha már nem fognak lehazaárulózni csőcselék egy 56-os forradalmárt és halálraítéltet október 23-án pusztán azért mert mást gondol mint ők.

 

--- 2002.10.22.  15:57 ---

Ez kihagyhatatlan: Big Brother Felszabadítási Front. Te se hagyd ki!

 

--- 2002.10.22.  15:42 ---

Holnap nemzeti ünnep, meg forradalom, meg ilyenek. Ezért valószínű, hogy csak csütörtökön jelentkezem újra.  Már várom a munkaidő végét, mert kezdem érezni, hogy nem vagyok friss. Most olvastam végig az előző bejegyzést. kissé helytelen. Nem is Aktiviti, hanem Ektiviti persze lehetne cével is írni, de próbáltam magyarítani. Kezdek belezavarodni...

Na mindenkinek jó forradalmat.

 

--- 2002.10.22.  11:39 ---

Tegnap életem legnagyobb meglepetést éltem át. Tudom kicsit nagyzolónak hangzik, de így harmincon túl az ember már tudja mit beszél. Szóval kezdem az elején. Dél körül Keresztapám felhívott, hogy mindenképp fel kell hozzá mennem, mert valami olyan fontosat akar mondani, hogy csak na. Bevallhatom, nem lelkesedtem, mivel Kedvesemmel beszéltük, hogy kettesben megyünk vacsorázni, és tudtam, hogy otthon vár. Mindegy. Munka után felmentem – mit volt mit tenni – kaptam szép tortát, finom bort, és leültettek, hogy beszélgessünk az élet nagy dolgairól. Én persze tűkön ültem. - Otthon Kedves éhezik, csak rám vár.  - Keresztapámék meg qurwára nincsenek tekintettel minderre, és csak beszélnek, beszéltetnek. Nagy nehezen szabadultam. A meglepetés akkor ért mikor beléptem otthonom ajtaján. Barátaim ott álltak az előszobában csillagszórókkal, tortával, énekelve az ilyenkor szokásos dalt. Köpni, nyelni nem tudtam, és feltehetőleg ritka bamba képet vághattam. Szerelmem a tudtom nélkül olyan meglepetéspartit szervezett nekem, hogy hihetetlen. Ja a lakás tele volt lufikkal, meg olyan papír kígyókkal, amiknek nem tudom a nevét, de szilveszterkor elengedhetetlenek. Még most sem tudok teljesen kidöbbenni. Amíg nem éltem meg, nem is hittem hogy ennyire jó érzés egy ilyen meglepetésbuli. Szóval mindenkinek köszönöm. Ja a történeti hűséghez hozzátartozik, hogy Keresztapámék is benne voltak az összeesküvésben, és rájuk jutott a hálátlan szerep, hogy feltartsanak, amíg a többiek otthon elkészülnek.

Egyébiránt gyönyörű ajándékokat kaptam. Holnap behozom azt a füzetet, melyet Kedvesem készített 1972-ről nekem. Aztán  kaptunk még egy kétszemélyes vacsorát, meg Aktivitit is, meg akvárium képet, meg úti sakkot.

Egyébiránt - persze nem mellékesen - a buli is jól sikeredett. Aktivitiztünk, beszéltünk, meg ilyenek. Ma kicsit fáradt vagyok, de megérte. Képeket itt találsz az estéről. Ja. Kérek mindenkit, hogy küldje el a fotókat a címemre. Köszi mindenkinek.

 

--- 2002.10.21.  14:34 ---

Betöltöttem a harmincat. Ez már a „B” oldal. Nem érzek semmit… Illetve nem igaz, kicsit éhes vagyok, és kicsit fáradt a szemem, pedig reggel óta viselem a szemüvegem. Ha kilencven éves koromig fogok élni – mint tervezem – akkor életem harmadát értem el. Nem rossz. Ha 59 évesen meghalok – mint az sanszos a magyar a férfiaknál – akkor már túl vagyok a felén. Ez nem túl biztató. Mégis inkább arra gondolok, hogy kilencven évig fogok élni…

 

--- 2002.10.21.  09:32 ---

Még mindig huszonéves vagyok! :) Még közel öt órán át. ;) Viszont már elfújtam a harmincas gyertyákat a somlói galuskámon. :(

Hétvégén Vp-ben voltunk. Ott köszöntöttek a szüleim, meg a tesómék. Megnéztük közösen a Shreket és a Gyűrűk Urát. Kaptam egy csomó ajándékot, - szivart, szivartartó dobozd, kézzel gyurmázott hamutálat, szép képeket, volt és ampermérőt, és nem utolsó sorban egy 71cm képátmérőjű TV-t. Az ugyan nem új, hanem a szüleimé volt, de megkaptam, mert ők vettek egy még durvábbat. Most tiszta házimozi érzés van a lakásban, ha bekapcsoljuk a nagyarcút. Tegnap este választási banzáj volt a Cs-M családnál. Egy darabig néztük ki hogyan áll, de Kedvesem nem bírta tovább, így haza mentünk megnézni a Gyűrűk Urát a nagyképernyőn. persze bealudtunk.

Választásokról annyit, hogy örülök, hogy győzött a Demszky, a Dióssy, és a Szinna.

 

--- 2002.10.18.  15:57 ---

Ja igen minden valószínűség szerint ez az utolsó bejegyzésem harminc alatt...

Majd hétfőn harmincévesen elmesélem milyen is. :)

 

--- 2002.10.18.  15:56 ---

Ma sem volt nyugodalmam a gyárban, és már rohannom kell Vp-be. Tegnap este egész kellemesen telt az este unokatestvéremmel és az ő kedvesével. Beszélgettünk a világról, a lajhárról mint elképzelt szobakedvencről, munkáról, a biztonsági övek becsatolásának szükségességéről, meg egyéb fontos dolgokról. Érdekes volt közel tíz év után viszontlátni azt, akivel gyerekkorunkban rendszeresen találkoztunk.
Most rohanok haza, mert vinni kell vidékre a Playstationt, a Gyűrűk Urát, Windows ME lemezt apukámnak, négy vagy nyolc kiló pirospaprikát anyukámnak, lövöldözős játékot keresztfiamnak meg még egy csomó dolgot. És még elmosogatva sincs, pedig az sem várhat vasárnapig. Na jó hétvégét mindenkinek. Én megyek….
 

--- 2002.10.17.  16:33 ---

Mindjárt vége a munkaidőmnek. Alig volt időm bármire is ma. Sőt hitem szerint holnap se lesz több. Tegnap este megnéztük kedvesemmel a Game c. filmet. Elég jó volt. Valójában szerintem nagyon jó. Ma fél nyolcra jönnek hozzánk az unokatestvéremék. Kissé izgulok emiatt, mert már vagy tíz éve nem találkoztunk. Kemény lesz… Aztán holnap irány Vp. ahol vasárnapig maradunk.

 

--- 2002.10.17.  11:10 ---

Mindennek eljön az ideje...

Sosem hittem volna, hogy mp3-kat fogok terjeszteni az oldalamon, de hát mit tegyek. Ma kaptam. Naggyon perverz - ezért csak 18 éven felüli olvasóimnak ajánlom. Mérete csupán 503k. Töltsd le egyben. Aztán ne írogass gyalázkodó leveleket.

 

--- 2002.10.16.  15:46 ---

Tegnap kocsmáztunk.
Illetve nem is így kéne kezdenem. Tegnap miután hazaértem, elmentünk sétálni. kisétáltunk az Andrássy útra, onnan először a Szimplába mentünk, majd a Sarkba - ami tele volt - majd utunk a Sixtusba vezetett. Innen egyenesen a Kovács kocsmájába sétáltunk már, ahol P.B-D.M családdal kocsmáztunk közösen. Persze beszéltünk életről, világról, iskolákról, szülésről, és még ezernyi apró részletéről a mindenségnek. Aztán felugrottunk megnézni B-ék pecóját. Ök még nem lakták be annyira mint mi, de a konyhájuk az szép már. Kifejezetten jó lakás lesz abból egyszer, ha elkészülnek vele teljesen. Aztán onnan egy éjszakai pékségbe vezetett utunk, ahol salátákat vettünk, meg friss zsemét, és útravalónak kaptunk B-től némi sós, köményes, borsos furcsaságot is. Otthon aztán nekiestünk ezerrel a salátának, ami segített átvészelni az éjszaka hátralévő részét.
Ma talán Cs.G-ékhoz megyünk át vacsorára. Holnap az unokabátyámék jönnek... Mikor ölök már nácikat????

 

--- 2002.10.15.  15:14 ---

Szörnyűség történt...
Tegnap elaludtam a James Bond alatt. Ez talán mindent el is árul a tegnap estémről. Az már a vég vége, ha elalszom J.B legújabb kalandjain. Be is sokalltam a punnyadástól, így ma valahová menni akarok, és Kedvesemet is elrángatom...

 

--- 2002.10.14.  13:52 ---

Az előző bejegyzésemről többször gondolkodtam a hétvégén. Nem is hímsoviniszta, mert a pasikról ad egy lesújtó véleményt. De most már azért nem törlöm ki…

Pénteken patkányvárban kezdtem, aztán be kellet ugrani húsért, borért a Tescoba, ahol sikeresen megvettem a Medal of Honor Frontline játékot. Azóta álmomban is nácikat gyilkolászom távcsöves puskával, vagy géppisztollyal, időnként kézigránátot hajítva az arcukba. Szóval megfogott a game. A grafikája lehetne szebb is kicsivel, de a történet, a feszültség, az adrenalin az benne van. Így péntek délután ezzel töltöttem az időmet. Aztán megjött nővérem, majd a Csku család, végül P.T is. Vagy éjjel egyig mulattunk, borok, és finom vacsora társaságában. Záró akkordként elkezdtük Kedvesemmel megnézni a Gyűrűk Urát, de aztán inkább mégis elmentünk aludni. Szombaton én viszonylag hajnalban (fél tíz) keltem, és hang nélkül - titkon - nyomtam egy kis MOHFL-t, míg szép lassan mindenki nem ébredt. Dél körül elmentünk a Lehel piacra bevásárolni vasárnapra, majd Orosz nyelvkönyveket hajkurásztunk a West Endben. Hirtelen érzékeny búcsút kellet venni nővéremtől- mert pasija végzett az iskolában. Olyannyira hirtelen volt a búcsú, hogy nálam felejtette a fél pakkját. Nem baj majd hétvégén viszem le neki Vp-be. Eztán segítettem Kedvesemnek eltakarítani a dzsúszt péntek estéről. Majd megint nácikat öltem – amin érthetően már egy kissé megsértődött. Este megnéztük a B.B kiszavazósdit – szerencsére ITI ment – és húztunk Gy.Z-vel és L.A-val a Trafóba Tyereskova koncertre. Nekem nagyon tetszett. Gyönyörűen szóltak, csak a tömeg volt kicsit óriási.

A vasárnap a székelykáposzta a nácik, és az autóversenyzés jegyében telt. A nácik, haltak, a székelykáposzta főtt ebédre, az autóversenyzés pedig a káposzta után kezdődött először Cs.G-M.A között, majd mikor P.B megjelent akkor P.B-Cs.G között, a többi autó ellen. Fél nyolc is elmúlt, mire újra kettesben lettünk Kedvesemmel. A káposzta maradványai pedig még most is ott figyelnek a mosogatóban. Legalább megvan a mai program is...

 

--- 2002.10.10.  16:10 --- Napi életbölcselet

Mit kell tenni egy férfinak, hogy a NŐ kegyeit elnyerje?

Törődni vele;

bízni benne;

terveket szőni;

ölelgetni;

babusgatni;

kiszolgálni;

masszírozni;

telefonálni;

meglepni;

megérteni;

elfogadni;

levelezni;

nyugtatni;

megvédeni;

szerenádozni;

ölni érte;

halni érte,

lopni érte;

egyenrangúnak tekinteni;

ígérni;

időben megjelenni;

elkötelezettnek lenni;

könyörögni;

meghallgatni;

fizetni;

borravalót adni;

visszajönni;

ülőkét visszahajtani;

hazudni;

igazat mondani;

elvinni;

hazakísérni;

szentnek lenni;

vaknak lenni;

eredetinek lenni

 

És egy nőnek?

Csak le kell vetkőzni....

Tudom hímsoviniszta rágalom...

 

--- 2002.10.10.  16:10 ---

Tegnap nem jelentkeztem, mivel tegnapelőtt a rövid eszemmel elfelejtettem megírni, hogy egész nap konferencián leszek. - Azon is voltam. Aztán még ügyfélhez is ki kellett menni három után, így közel hat volt mire hazaértem. Viszont tegnap este sikeresen felszereltem a tűzpiros fregolit a hálószobánkba. Nagggyon állat bevallhatom. Bár ha egyszer álmomban leszakad, akkor tuti agyonüt. Aztán este Macskafogót néztünk kedvesemmel. Ma munka után Keresztapámékhoz kell beugrani pár kiló paprikáért, aztán J anyukája és öccse jön át, és együtt megnézzük a Gyűrűk Urát.

Egyébiránt bazira nincs időm itt bent semmire, mert annyit kell terveznem, hogy már kifolyik az agyam. Emellett a csicsás fejlesztőeszközök után a Word olyan mintha egy vadászrepülőből átülnél egy AN-26-os orosz szállítógépre.

Na majd holnap…

 

--- 2002.10.08.  13:08 ---

Most olvastam, hogy mégsem halnak ki a szőkék. Kacsa volt az egész. Legalább Ibusz megmenekül. ;)

Egyébiránt mint a motolla tervezek a gyárban. Otthon meg nyomatom a Gran Turismo 3-t. Tegnap este Cs.G-vel szép csöndesen odaragadtunk elé. Sosem hittem volna, hogy egy koszos autóverseny ilyen additív tud lenni. Szóval QL kis játék.

Ja, hogy ne csak jó híreim legyenek, tegnap este Béla nevű degum is feladta. Szegény pedig küzdött az életéért rendesen, és annyi injekciót kapott, hogy csodáltam, de még így sem bírta. Így most megint állattalanná lettünk…

 

--- 2002.10.07.  14:09 ---

Hát túl vagyok egy hosszú hétvégén. Kollégáimmal bejártuk a Mátrát, most szakadnak is le a lábaim, ahogy kell. Megtaláltuk a geoládát, ittunk finom borokat, szóval jó volt. Viszont a hétvége fontosabb híre, hogy láttam az Asterix legújabb részét a „Kleopátra küldetést” Kedvesem akarta mindenáron megnézni, mivel hallotta, hogy jó. Én eléggé húzódoztam, mert az első rész az bizony ritka rossz volt, de sikerült becsalnia, és nem bántam meg. A fordítók remekeltek, és a történetre sem panaszkodhatok. Aztán a hétvége legfontosabb híre, hogy születésnapom alkalmából vettem egy Sony Playstation 2-t, és a Gyűrűk Ura DVD-t. Tegnap este némi bor társaságában Kedvesemmel meg is néztük a filmet. (2x egymás után, bár a másodikba csúnyán belealudtam.) Ma Grand Turismo 3-t fogok játszani rajta. Vagy megnézzük a Gyűrűk Urát kétszer.

 

--- 2002.10.03.  15:10 ---

Tegnap vagy másfél órát üldögéltünk az orvosnál Bélával. - Ma is menni kell. Aztán hét után ettünk, és Kedvesem fél nyolckor már aludt is. Én olvastam még, és átvittem régi jó Psionomról a barátaim születésnapjait a Palmra. Aztán fél tízkor már én is a kanapén ájultam.

Ma reggel nem volt vagy fél órát áram a házban – a földszinti gondnoknéni szerint az egész utcában. Ez némi riadalmat váltott ki belőlünk, mivel nem ment a mikró - hogy megfőzzük a reggeli tejeskávét - és ami rosszabb, még a fűtés sem üzemel áram nélkül. – Sz@r lesz, ha télen lebombáz a NATO vagy az UCK, vagy Szaddam, és fagyhatunk meg. Szóval kicsit pánikoltam, hogy mit is fog csinálni a cirkó, ha visszajön az áram. Nem akartam, hogy szétfagyjon a lakás estére, (+14C van) vagy ne adj isten felrobbanjon a lakás, mert zavarában elkezdi feltölteni gázzal miután feszültséget kap. De aztán láss csodát visszajött az áram, és ő begyújtotta magát, és szolgáltatta a meleget, és a forró vizet egyetlen szó nélkül, mintha mi sem történt volna. Teljesen csodálkoztam is, hogy milyen okos. És még csak le sem fagyott...

Holnap nem jelentkezem, mivel megyek a közvetlen kollégáimmal geocachingelni a Mátrába három napra. Legközelebb majd hétfőn jelentkezem friss élményekkel, fotókkal.

 

--- 2002.10.02.  15:27 ---

Tegnap korházban voltunk, kifizettem az autót, majd J anyukája jött át. Aztán mikor elment, mi Tescoztunk, majd beszélgettünk, majd átjött tizenegy körül a M-Cs család, és éjfél után én leléptem aludni. Kedvesem még beszélgetett vagy fél órát…

Ma talán P.B jön sakkozni, – még hívnom kell - mert tegnap akart, csak tegnap qrwára zűrös volt az est. Aztán péntektől vasárnapig fejlesztői kiránduláson veszek rész.

 

--- 2002.10.02.  10:22 ---

Big Brother rajongóknak kötelező: ez.

 

--- 2002.10.01.  13:42 ---

A tegnapi este az állatorvos és James Bond jegyében telt el. Állatorvosnál azért voltunk, mivel Béla a degum lebetegedett. – Ugyanaz a kórság kapta el mint Jenőt, aki bele is pusztult. Kedvesem nem bírta tétlenül nézni, és így miután hazaértünk rögtön indultunk is a dokihoz, cipődobozban Bélával. Az orvas nem tarthatott jó gazdának, mivel teljesen kiborult, hogy milyen csont és bőr a Béla. Persze, hogy csont és bőr, ezért vittük oda. Ott aztán kapott két infúziót a bőre alá amitől két hatalmas duzzanat lett a hátán, meg még pát injekciót pluszban. Az állatgyógyász nem sok eséllyel kecsegtetett, és bevallhatom én sem láttam valami vidámnak Bélát. Így este miközben ment James Bond újabb kalandja, félóránként vizslattam, hogy él e még. De túlélte az éjszakát. Aztán reggel behoztam ide a gyárba, hogy ápolhassam. Mindenki kedvence lett, pedig még most sem néz ki túl jól.  Bár határozottan javul, így bízom benne, hogy megéri a húsvétot. Ja igen, reggel a kocsimat is beadtam a szerelőhöz. Három előtt kell érte menni, és azt mondták, hogy akár 60k is lehet a felülvizsgálatok és a javítás. Hiába no’ úri firnyáncság egy autó fenntartása kishazánkban. De talán megint nem kell vele törődni egy évig, csak benzint és ablakmosót önteni belé mikor szükséges.

Nemsokára le is kell lépnem, hogy kifizessem a kocsit, aztán vigyem korházba Bélát, majd várjam otthon az asszonyom. Hétköznapi családregény...

 

 

Régebbi hírek:

2002 szeptember, 2002 augusztus, 2002 július

 2002 június, 2002 május, 2002 április, 2002 március, 2002 február, 2002.január

2001

_____________________________________________________________________________

Vissza