http://yoscha.hu    "Még huszonévesen..."

2002.09

_____________________________________________________

 

--- 2002.09.30.  14:41 ---

A nap szenzációja:

2200-ra kihalnak a szőkék! Veszélyeztetett egyedeknek nyilvánította őket egy német tudóscsapat. Részletek itt.

Mi lesz a szőkenős viccekkel?!

 

--- 2002.09.30.  14:41 ---

Itt vagyok újra. Nem igazán vagyok most képben, mert a fejemben tervek kavarognak. Persze nem Nagy Tervek a jövőről, hanem csak apró logikai és fizikai rendszertervek. Szóval semmi komoly, de kitöltik a tudatom azon részét, mely nincs tele pingvinekkel. (Lásd: Douglas Adams A lélek hosszú sötét teadélutánja.) Egyébiránt a pingvinek onnan jutottak eszembe, hogy kaptam egy pompás linket, ahol 54 SCI-FI regény van fent Asimovtól Clarke-en és Wellsen át egész Zsoldosig.

Na mindegy hagyjuk a pingvineket a tudatomban békén, álljon inkább pár szó a hétvégéről. Szóval pénteken elmentünk IKEA-ba, ahol egy állólámpával, és három rolóval lettünk gazdagabbak. Aztán szombaton kiderült, hogy a rolók nem is jók, mert rövidebbek az ablaknál, ezért kocsiba be, egyesbe be és irány visszaváltani a cuccost. Persze akkor már nem akartunk lemondani az elsötétülés öröméről, így szerencsénkre a KIKA-ban sikerült beszerezni a megfelelő méretű rolót. – 3990 helyett 10300 forintért. Aztán mivel még a lendület tartott, gyorsan szert tettünk egy új porszívóra, ami 1400W teljesítményű, és végre felszívja az Eni szőreit a szőnyegről. Meg még az OBI-ból is sikerült elhozni pár méter szárítókötelet, és egyéb fontos eszközöket. A pár méter szárítókötél például arra kellet, hogy végre összerakjam a 100 éves fregolinkat, ami a lakáshoz járt, és szombat délelőtt kapott tőlem friss piros mázolást. Ahhoz meg dukált a piros szárítókötél. Aztán a nagy shoppingolás után este elmentünk A.Zs barátomhoz szalonnasütésre. Eleinte nem lelkesedtek a lányok (J. és J.) hogy kint lesz a parti, de a pálinka, és a jól megrakott tűz felmelegítette a hangulatot. Még így sem voltunk túl sokáig. Fél tíz tájt értünk volna haza, de inkább letámasztottam az autót a ház előtt és pattantunk fel a trolira, hogy a Szimplában, majd  utána a Nincs Pardonban töltsük az estét.

Vasárnap reggel Kedvesem könyveiért mentünk a barátnőjéhez. – Közel kilenchónapnyi együtt járás után összebútoroztunk. ;) Persze a könyvek nem fértek fel a könyvespolcra, így kocsiba be, egyesbe be irány a Praktiker, ahol egy könyvespolcként használható fenyődeszkával, egy ütvefúróval – hogy legyen mivel felfúrni, egy vízmércével - hogy egyenes legyen, csavarokkal, és pár növénnyel – Kedvesem részéről – lettünk gazdagabbak. Aztán vasárnap délutáni fúrás a szomszédok legnagyobb örömére, majd némi hazavitt munka elvégzése szabadidőben. Azt' TV és hajvágás M.Á által. Így most megint sárga a hajam, és végre nem lóg a fülemre. Egyszerűen szép vagyok…

 

--- 2002.09.27.  16:23 ---

Na hát tegnap megvolt a jó kis Bp-Vp-Bp út a Bálnával. Sok jót nem mondhatok róla. Már induláskor hulla voltam, és egy zörgő, zúgó fémkaszniban vezetni, ahelyett, hogy aludtam volna… De legalább most jó az akkumulátora a kocsimnak, és még B-vel is tudtunk beszélgetni út közben. Aztán ma reggel Patkányvár, ami a szokásos volt, majd mikor jöttem be a gyárba, a kocsim ablakemelője elromlott. Mehettem vele a szervizbe. Kiderült, hogy a motorja esett szét. Most egy darab fával van feltámasztva az ablaküveg, és keddem mikor a harmincezres szerviz lesz, megjavítják (7k).

Hétvégén A.Zs barátomhoz megyünk szalonnasütésre, mivel Frankhegy egy hetet csúszik a mocskos idő miatt.

Bevallhatom, hogy ezen a héten nem voltam valami termékeny író, de lesz ez majd jobb is. Na jó hétvégét…

 

--- 2002.09.26.  12:34 ---

Na nem vesztem el, csak annyi dolgom volt a gyárban – most is lenne, de bekeményítettem – hogy egyszerűen nem volt időm írni. De majd most szép sorjában: Hétfőn már nem emlékszem mi is történhetett, de valahogy eltelt a nap. Aztán kedd már érdekesebb volt. Keresztapámék jöttek hozzánk látogatóba. J teljesen parázott, hogy mit és hogyan főzzön nekik, hogy ne égjünk be. - Teljes volt a stressz. - De persze nem égtünk be. Utána átvittünk a Cs-M családnak némi háztájit mivel kaptunk kb. egy tonna paradicsomot, szőlőt, meg még befőtteket is, meg mittómén. Tegnap úgy volt hogy megyünk le Vp-be, mert P.B barátomnak valamit fel kell hoznia onnan, és én tudok teherkocsit szerezni a gyárból. De tegnapra nem kaptam meg a járművet, így ma lesz a Nagy Utazás. Bevallhatom, már elégé várom, mivel a kocsim akkumulátora (az „új” amit Cs.G-től kaptam) nem műxik rendesen, és Vp-ben van a „régi”. Szóval az "új" sehogy se szuperál. Persze a "régi" sem volt tökéletes, és lehet hogy a kocsimmal van valami gond, de én az akksira fogom, hogy minden reggel és este induláskor tolni kell a verdát. Reggelente ezt űzzük sportként Kedvesemmel. De ő már átment extrémbe, mivel tegnap a Kaisers előtt egy trolibuszt tolt, mert az lerobbant, és a sofőr mindenkit megkért, hogy segítsenek eltolni a böszme nagy jószágot az útból. Persze, hogy J ment oda elsőként – ő már edzésben van. Hát így telnek a napjaim..

Egyébiránt Juckó-Zoli kösz a képeslapot!

 

--- 2002.09.24.  09:37 ---

NAGY ÁLLAT - Kis- és plüssállat reality show...

Hogy ne csak a depresszió lengje be az oldalt. Big Brother függőknek kötelező!

 

--- 2002.09.23.  16:45 ---

Egész nap szakad az eső, és én három napja nyűgős vagyok. Már kezdtem megijedni - Kedvesem már meg is ijedt - mikor ma reggel Szőke Kolléganőm megnyugtatott, hogy ez minden szeptember végén - október elején rámjön, csak én egy év alatt mindig elfelejtkezem róla. Szóval ez van. De azért örülök, hogy hamar el szoktam felejteni.

Kezdjük sorjában a hétvégét. Pénteken elpusztult Jenő a fiatalabb degum. Szegény talán a vírusomat kapta el, - de tény - az elmúlt egy hétben nem volt valami életerős. Aztán péntek este voltunk a színházban, ami után én elég alaposan berúgtam. Talán ekkor kezdődött a rossz hangulatom.

Szombaton hirtelen felindulásból átugrottunk Szlovákiába. Először virágkiállításra akartunk menni, de végül Ipolyság és Párkány között autóztunk, és bevásároltunk egy csomó sört - 60 Forint egy üveggel - és egy Beherovkát - 1080Ft - az esti partira. Mert nálunk volt N.M és Sz.V születésnapi bulija. Természetesen éjszaka valamikor felkerekedett a társaság, és elmentünk a jó öreg Pardonba táncolni. Ott összevesztem egy enyhén kapatos és ultraagresszív leányzóval, és a benga -bár békés- fiú barátjával. Így aztán valamikor korahajnalban hazamentünk Kedvesemmel - kerülve a bajt. Pedig lehet, hogy jót tett volna, ha jól szétverik a fejem. A többiek a hírek szerint ötig nyomták.

Vasárnap Ángélus Leányzó anyukájánál ebédeltünk, ahol annyit ettem, hogy utána mozdulni sem tudtam. Otthon elkapott megint a rosszkedv és a nátha, így a délutánt takarók alatt töltöttem.

 

--- 2002.09.23.  11:07 ---

Felraktam pár képet a hétvégéről. Részletek később...

 

--- 2002.09.20.  16:02 --- A NAP Dialogus ablaka:

            " A Windows nem találja az Egeret. Kattintson az OK gombra."

 

--- 2002.09.20.  12:44 ---

Tegnap láttam egy klafa német filmet. Régóta szerelem fűz az európai és főleg a német filmekhez, és most sem kellett csalódnom. Este Ángélus barátné színielőadására megyünk. – de ezt már említettem tegnap is.  A holnapi nap a virágvásáré, és N.M-é akit szeretnék felköszönteni. Körülbelül ennyi.

Illetve hát holnap kocsikázni kell egy nagyot, mert a Cs.G-től kapott akksi – bár apukám töltögette a nagykönyv szerint – lemerült, és alig van benne szufla. Szerintem véres volt már a torka, és nem tett jót neki a városi közlekedésem lámpával, magnóval, alapjáraton a lámpák között araszolva. Így holnap  menni kell vele pár kilométert, hogy töltődjön. – bár lehet, hogy az sem segít már rajta…

Na mindegy. Nemsokᒠhétvége…

 

--- 2002.09.19.  13:48 ---

Érdekes volt a ZöldbabKrumpli főzelék. Nem biztos, hogy a legkedvesebb főzelékem lesz, de azért finom volt a maga nemében. Illetve pontosabb ha úgy fogalmazok, hogy finom volt.  Csak elsőre kicsit fenntartásokkal közelít hozzá az ember mert mégis, és furcsa is mert nem lehet eldönteni, hogy most akkor zöldbab vagy krumpli. De ha túltesszük magunkat ezen akkor utána finom és ki lehet élvezni az új ízharmóniákat. Egyszóval mindenkinek ajánlom aki nyitott az új dolgokra. - Ennyit a főzelékről.

P.B tegnap este meglátogatott. - Evett a műből is. Szerinte jó, hogy én csak kitaláltam és inkább J főzte meg, mert így a kivitelezés jó volt. Aztán beszélgettünk egy csomót, majd szokáshoz híven levert sakkban. De szokáshoz híven nem bántam, mert szeretek játszani, és küzdök szinte az utolsó emberig, és mindig azt érzem, egy hajszálon múlt hogy nem én nyertem. Persze ez nem csökkenti a vereségeim számát, de legalább reményt ad a következő partihoz.  Miután B elment még sokáig beszélgettünk Kedvesemmel a bölcsesség a bölcselet és a bölcsészség kapcsolatairól. Én egyre inkább meg vagyok győződve arról, hogy amit nem lehet elmondani 160 karakterben azt nem is érdemes. :)

Ja egyébiránt a nap híre, hogy a Micro$oft 2002 novemberében adja ki az Ms Linuxot. T.I. te ehhez mit szólsz!?!?!?

 

--- 2002.09.18.  16:47 ---

Még huszonévesen...

Egyre kevesebb barátom van aki még előttem lenne harminccá, ezért minden napot, órát ki kell használni a maradék húszas évekből. Ma például terveim szerint újítást fogok eszközölni, és meggyőzöm Kedvesem, hogy KrumpliZöldbab főzeléket főzzön nekem. Ugyanis a gyárban éhezve rájöttem, hogy mennyire finom is lehet az, és még sosem ettem. - Talán más sem, de holnap beszámolok róla, érdemes-e megfőzni. Aztán vannak még ötleteim a fiatalságom utolsó napjainak eltöltésére - 30 fölött már középkorúvá leszek, és az már más - de maradjon titok, míg kitalálom.

Különben kezdek kilábalni a tegnapi écrákból. - hiába no, fiatal szervezet még bírja. Este jön is P.B hogy már megint leverjen sakkban mint már annyiszor. De legalább nem ússza meg a KrumpliZöldbab főzeléket. Pénteken valami színházba megyünk ahol Ángélus Leányzó játszik. Remélem jó lesz. Aztán szombaton N.M bulija. - Bár ez még nem hivatalos.

Ja mindenki olvassa el a következő cikket. - USA szervezett egy hadgyakorlatot Irak ellen, és majdnem elvesztette.

 

--- 2002.09.17.  14:25 ---

Hát hogy legyen miről írnom ma reggelre elkapott a dögrovás. Hétvégén én sem éreztem mindig fényesen magam, mikor Kedvesem halódott, de az akár lehetett a hidegfront hatása is. Viszont reggel arra ébredtem, hogy esik szét a fejem, szédelgek, és kutyául vagyok. Néhány percig töprengtem, hogy vajon a tegnap elfogyasztott nagymennyiségű ásványvíz lehet-e az oka? – Mégis inkább a bort kellett volna innom? – Esetleg nem volt elég a fejlődő szervezetemnek a hét és fél óra alvás? Valami ilyenek kavarogtak bennem, míg a reggeli kávémat fogyasztottam, de aztán el kellett ismernem, hogy ez csak az a vírus lehet, mit Kedvesemtől kaptam. – Remélem ő azért már gyengített rajta valamennyit.

Pedig a tegnap este még egész jól indult. Voltunk J anyukájánál, aztán beugrottunk M-Cs családhoz, és megbeszéltük, hogy közösen melegszendvicsezünk. Át is jöttek, sőt Sz.V is betoppant. Talán az lehetett volna nekem az intő jel, hogy csak vizet akartam inni, és nem ment le egy melegszendvics sem a torkomon. Pedig előtte azt hittem, hogy éhes vagyok, és a többiek dicsérték is ezerrel. De az este azért jó volt – bár nem láttam James Bond kalandjait – beszéltünk több dologról. Cégekről, tisztességről, gépekről, lakásfelújításról - amiben Sz.V még mindig érintett. Aztán bámultam kicsit a tévében az FTC-UTE meccs kapcsán a beléptető rendszer szapulását, és a Fradi vezérdrukkerének impozáns nyilatkozatát, hogy a tömegverekedésről csak a rendőrök tehetnek, - hisz bevonultak a szektorba mikor hatalmas transzparensen legyilkosozták őket. Ha nem mentek volna a Fradi drukkerek közelébe, nem is lett volna verekedés. Briliáns logika... Ezzel a gondolattal aludtam el.

Viszont a mai nap fontos híre, hogy két kedves barátném is ma ünnepli (18.) születésnapját. Köszöntse mindenki – aki ismeri - Melindát illetve BKatalint. Sok boldogságot nekik továbbra is, és ne keseredjenek, a B oldal első száma mindig nagyon húzós!

 

 

--- 2002.09.16.  16:13 ---

Hát néhány szó a hétvégéről…

Nem sokat mondhatok. Kedvesem beteg volt, így otthon olvasva, tévézve teltek a napok. Tegnap este apukám nálunk aludt, mert a BMV-n kiállítanak. Ja és átköltöztettük a virágokat, mert az eddigi helyükön - így koraősszel – már nem kaptak elég fényt, és kissé döglődtek. Hát ennyi. Nem sok, de lesz még izgalmasabb is. Ígérhetem…

 

--- 2002.09.13.  16:38 ---

Szétpörgöm az agyam itt a gyárban. Beindult az őszi nagyüzem. Lehet, hogy szombaton is be kell jönnöm. --

Tegnap este nagy csöndben voltunk Kedvesemmel, mivel ő megfázott, és én is furcsán éreztem magam. Így csak TV-t néztünk, és aludtunk hamar. J ma nem is ment el dolgozni. - Valójában én mondtam neki, hogy az a cég nem ér annyit, hogy betegen bemenjen dolgozni, ha még a fizetését sem kapja meg rendesen. Így most otthon döglik, kúrálja magát, és vár haza.

Hétvégén még nem tudom mi lesz. - sokban függ attól is, hogy mennyire tett jót neki a pihenés...

 

--- 2002.09.12.  12:57 ---

Tegnap nem tudtam jelentkezni, mert annyi dolgom volt itt a gyárban.

Tegnapelőtt már nem tudom mi volt. Valószínűleg Kedvesemmel otthon punnyadtunk és a BB-t néztük. Emlékeim szerint én már a film alatt elaludtam egy kissé. Aztán tegnap ezerrel kellett pörögni a gyárban, mert hétvégéig kaptam annyi feladatot mint máskor két-három hétre szoktam. De legalább pörgés van. Úgy is utálom, ha nem dolgozom meg kellően a fizetésemért. Aztán este M.P barátom jött fel vacsorára, és beszélgettünk orvosokról, barátokról, nőkről, és a hétköznapok csendjéről. Kedvesem kilenckor otthagyott minket, hogy beszéljünk kedvünkre, de M.P fél tízkor lelépett. - korán kel még mindig. Mivel J elaludt, én meg még friss voltam, átnéztem Cs-M családhoz, akiknél Sz.V is ott táborozott. Megérdeklődtem a lakáshelyzetét, - nincs sok változás - beszéltünk a fizetésekről és a nyugdíjakról. Majd leléptem megnézni a csajom, aki még mindig aludt.  Én persze még mindig nem voltam álmos, ezért egy külpolitikai összefoglalót néztem Irakról, Bushról, szeptember 11-ről. Aztán elaludtam, bár nem voltam álmos.

Egyébiránt így harminc felé egyre nosztalgikusabb vagyok. Ma zuhanyzás közben eszembe jutott a kedvenc kérdésem, amivel mindenkit zaklattam a családban húszévesen. Tehát a hét kérdése: - Hová tűnnek a leradírozott szavak? Tudom valami graffiti könyvből van, és nem is túl értelmes, de akkoriban tényleg foglalkoztatott, és azóta sincs hiteles válaszom rá. Szóval, hová tűnnek a leradírozott szavak? Válaszokat a vendégkönyvbe várom...

 

--- 2002.09.10.  14:09 ---

Nyolc hónap után új csajom van!

Na nem teljesen, de teljesen más lett. A legnagyobb változás, hogy rövid lett a haja. Szerintem csodaszép – bizonyára elfogult vagyok – de nekem nagyon tetszik. Kicsit olyan stílusú, mint a női frizkók a múltszázad tízes-húszas éveiből. Vagy mégsem, de engem emlékeztet a szecesszióra, a szipkás, kalapos nőkre,  az Abszintra, Párizsra  Emellett praktikus is, mert bár cibálni sokkal kevésbé lehet, - de ez, az ovi óta már egyre kevésbé vonz - viszont mindenütt kilóg a nyaka, ami így szabadon támadható. Ami elég izgalmas. – Bevallhatom…

Aztán tegnap voltam ám orvosnál is, mivel mind kedvesem, mind Cs.G barátom meg voltak győződve róla, hogy a méhcsípés a lábamon elfertőződött, és vérmérgezésem van. Persze nem volt. De legalább mindenki megnyugodott rajtam kívül – mivel én eleve nem hittem el.

Hát körülbelül ennyi. Még csak kedd van, de már a hétvégét várom, mert szeretnénk elmenni valahová vidékre/külföldre kettesben kiélvezni a nyárutót.

 

--- 2002.09.09.  16:07 ---

Túl vagyok egy projektindító megbeszélésen – mégis csak 2002 – de azért most is csak „Popzene” amit hallgatok. Na mindegy, elég a nosztalgiából…

Hétvégém egész kellemesre sikeredett. Szombaton lementünk Almádiba, ahol is a nap nagy részét a medencében töltöttem – ez talán nem igaz, de hogy jó sokat, az biztos. Ja és túléltem egy méhcsípést. Tudom nem túl nagy dicsőség, de engem eddig még sosem csípet meg méh – darázs se – így valós kockázat volt, hogy a helyszínen pusztulok a heves allergiás tünetek miatt. Aztán mégis túléltem némi lábzsibbadással – ugyanis ráléptem szegény lényre. (Még most is viszket a talpam, ami elég ciki, mert mindig a hülye lábgomba reklámokat juttatja eszembe. - én is  szívesen levenném a cipőmet, és csak vakarásznám a talpam a megbeszélések alatt.)

De vissza a szombathoz. Szóval medence, méh, majd Vp. Szüleimmel vacsora, és beszélgetés az erkélyen citromsorbetet kortyolva. Vasárnap megnéztem nővéremék új pécóját, amit utoljára akkor láttam, mikor tapétáznunk kellet. – Szerencsére sokat fejlődött azóta. Aztán anyukám születésnapi ebédje volt a „Horváth-kertben” amit senkinek nem ajánlok, hacsak nem vonzódik betegesen a zsíros ételekhez. Mire felértünk Pestre már kezdtem jobban lenni, de még mindig erősen gondolkodtam egy Unicum abszorválásán. Végül is mégsem kellet, mert természetes gyógymódot találtunk rá Kedvesemmel. Átrendeztük a lakást… Tudom nem a legromantikusabb, de megelégedésünkre szolgált ez is. Most végre legalább hat embert kényelmesen le tudunk ültetni körben. Hát nagyjából ennyi történt…  Vagy ennyire emlékszem…

"Felébred az álom és mi alszunk tovább"

 

--- 2002.09.09.  13:55 ---

„Levert vagy, megnyerő, barna vagy szőke nő” - ma nosztalgiázom. Furcsa kicsit, mert ülök egy gép előtt fejemen a hallgató – mintha csak walkman-eznék 18 évesen – de mégsem ugyanaz. Már nem szalagról megy a zene, és én sem ugyanaz vagyok mit voltam – hol van már a kockás hasam. De elkapott a hangulat, és pillanatokra elfelejtem, hogy 2002 van és nem 1992.

 

--- 2002.09.06.  15:58 ---

Négy óra lesz, és mindjárt itt a hétvége. Holnap mennem kell Vp-be, mert anyukám születésnapját ünnepeljük. Előtte - ha marad a jó idő - strandolunk egy kicsit Almádiban. Mondom strandolunk, mert B.J-t és Gy.Z-t is visszük vidékre.

Ma reggel kihúztam a TV-mből a koax kábelt. Nem kell TV! Nincs is benne semmi és csak bámulom, mikor a Kedvesemmel is foglalkozhatnék ezerrel, vagy olvashatnék, vagy bármit. Ha gyerekek lőnek agyon pedofílokat, akkor én is lehetek annyira radikális, hogy nem nézek pár napig TV-t. :) Talán belőlem is hős lesz? Bár lehet hogy ahhoz látványosan kéne szétvernem  a távkapcsolót, vagy kidobni a gangról a készüléket, vagy lelocsolni benzinnel, és felgyújtani egy forgalmas kereszteződésben.  - Sajnos már harminc felé járok, és egyre csökken a radikalizmusom, és egyre kevésbé akarok hős lenni, ezért csak az antennát téptem ki. Nem nagy lázadás de hétvégére ez is megteszi. :)

Legyen jó a hétvégéd Neked is kedves Olvasó...

 

--- 2002.09.06.  13:47 ---

"A Somogy megyei kistelepülésen egy 14 éves lány szombaton éjjel megölte nevelőapját, mert a férfi évek óta fizikailag bántalmazta és szexuálisan zaklatta őt." - Korridor

Legalább már tudhatják azok az állatok - akik verik a nőiket, és zaklatják a gyerekeiket - hogy ez is benne van a pakliban. Bármikor az addig vérré gyalázott gyerek megfoghatja apu pisztolyát  - ha olyan hülye, hogy előhagyja - és szép nyugodtan szétlőheti apu fejét, mert már nem bírta, hogy molesztálják. Aztán másnap elmegy isibe, és az egész falu büszke rá. Mert tényleg állat volt apu, csak senki nem volt aki megállítsa. Most itt a példa. Elkezdhetnek parázni akiknek van mitől parázniuk, és elkezdhet parázni a rendőrség is, mert mi lesz akkor ha már a harmadik gyerek csinálja ki a hónapban aput mert hiába kértek segítséget a rendőrségtől, a gyámügytől, a védőnőtől. Hogy fogják kimagyarázni, hogy a rendőrség nem előzhetett meg egy gyilkosságot, mert azzal az agresszív és pedofíl aput kellet volna lecsukni még időben?  Valamit tenni kell, mert a példa már itt van. Mióta lelőtte aput mindenki előre köszön neki, és szinte már hős. Hányan követik a példáját? Persze más kultúrákban halál jár a pedofíliáért. De nem lenne egyszerűbb pár évre bezárni inkább aput, ha megüti anyut, vagy molesztálja a gyereket? Mindenki jobban járna...

De addig is kezdjen félni akinek oka van rá!

 

--- 2002.09.04.  16:31 ---

Tegnap nagybevásároltunk. (~30k, de legalább van egy új szerelőládám, mert a régi eltörött.) Aztán lepakolás után némi pihi, és átmentünk a M-Cs családhoz ahol munkáról, barátságról, becsületről beszélgettünk. Közben bepottyantak B.J-ék is, és így elég vidám társaságként múlattuk az időt. Éjfél tájra Kedvesem kissé monománná vált az elfogyasztott borok és a beszélgetés fordulatainak hatására. Szerencsére M.A adott valami csodapirulát amit a nyelv alá kellett tenni, és így reggel szinte kicsit se voltunk másnaposak.

Ma elég hatékonyan dolgoztam – végre. De lassan már pakolok, mert jönnek Gy.Z-B.J és A.Zs vacsorára, ahol üzletről, barátságról és nőkről fogunk beszélni – ahogy ezt így harminc felé már tenni szokták az emberek. Vagymi...

Hétvégén kell mennünk Vp-be, mert anyukámnak lesz a születésnapja.  - Veszek neki egy babakék lakókocsit. Talán..

Szívem szerint már kedvvel töltenék el egy estét nigger barátaimmal…

 

--- 2002.09.03.  12:26 ---

Hát mint ígértem jelentkezem.  Naszóval hétvégéről annyit, hogy pénteken szerettünk volna elmenni a niggerekkel meg T.I-vel valahová. Úgy volt, hogy T.I szervezi. De hiába vártuk mikor hív, mikor én hívtam akkor meg moziban volt. Így esett kútba a péntek esti láz...

 Szombaton J öccsének volt a születésnapja, így nálunk fogadtuk egy könnyű ebédre. Aztán este elmentünk háztűz(ijáték)nézőbe Sz.V barátnénkhez.  A tűzijáték szép volt – legalább egy milliót emel a pecó értékén, hogy az ablakból pont rá lehetett látni mind a Gellért-hegyre mind a két uszályra, amikről szintén lődözték a rakétákat. Viszont szegény Sz.V eléggé megszívta a felújítást. A festője már vagy két hónapja ott lakik a félig kész lakásban, de nem dolgozik semmit – miért is tenné, akkor hamarabb kell kiköltöznie onnan. Emellett a fűtés beszereléssel – engedélyeztetéssel - komoly gondok vannak, és mindjárt itt az ősz. Most már látom, hogy elég szerencsés voltam a felújítással, mert nekem két hónap alatt kész lett minden. Sz.V meg csináltatja már fél éve, és szerintem még közel egy hónapnyi munka hátra van. Persze csak ha megy minden flottul. Na mindegy maga a lakás nagyon jó helyen van, jó az elrendezése is, és szép is lesz, ha majd egyszer elkészül…

Vasárnap kint voltunk az @RC óriásplakát kiállításon. Aztán délután beállítottak szüleim, akik a Keresztapáméktól tartottak épp hazafelé, és hoztak egy nagycsomó zöldséget, gyümölcsöt. – Egész este zöldbabot pucoltunk Kedvesemmel. Ja és persze megnéztük a Big Brother beköltözési show-ját is. Liptai Klaudia  még mindig nem nyerte meg a szívem. Sőt.. Teljesen egyetértek az Index szavazásával, melyben az elsőként kiszavazandó ember L.K volt. És higgyétek el nem alaptalanul.

Tegnap J anyukájánál voltunk, aztán Big Brother (BB), aztán James Bond, aztán alvás. Ma nagybevásárlást kell tartani, mert olyan üres a hűtő mint legénykoromban, meg hát holnapra várom A.Zs-t és a B-Gy családot hogy vacsorázzunk közösen.

 

--- 2002.09.02.  16:45 ---

Rohanok, ma egész nap egy csomót kellet dolgoznom, és munka után be kell ugrani Kedvesem anyukájához. Most rohanok is. Részletek holnap...

 

Régebbi hírek:

2002 augusztus, 2002 július

 2002 június, 2002 május, 2002 április, 2002 március, 2002 február, 2002.január

2001

_____________________________________________________________________________

Vissza