http://yoscha.hu  "a hiteles forrás"

2002.02

_______________________________________

--- 2002.02.28.  09:52 ---

Tegnap végre nyugodt estém volt. B.J. barátosném átjött, hogy hozzon nekem egy MailBox-os poharat. Azóta abból iszom - még csak egyszer - a teát a gyárban. Aztán kilenckor lefeküdtünk Kedvesemmel a kanapéra a TV elé, ő két perc múlva aludt el, és nagyjából öt.

Ma koradélután Cs.G barátommal kell találkoznom, mert tegnap eltörte a malac kuplungját., és ki kell vontatnom Ürömre, vagy Csömörre. vagy valahova vidékre. Persze kicsit necces lesz, mert vele egy körül találkozom, aztán négykor már az ügyvédemnél kell lennem, hogy aláírjam a szerződés módosítást. Amit jó lenne utána még a bankba is leadni - hisz ők akarják annyira. (Én meg a kölcsönt.)

Öttől kedvesem öccsével nyomulunk valamerre. Lehet, hogy otthon, lehet hogy kocsmában/étteremben/ moziban. Aztán kilenctől meg megint Cs.G. és M.A. mert rég láttuk az arcukat, és lassan velük is annyit kell egyeztetni mint A.Zs barátommal - akivel végül is nem találkoztunk kedden.

Holnap este meg vonulás le Vp.-be anyu főztjét enni, és mutogatni Kedvesemnek a Városom.

 

--- 2002.02.27.  16:58 ---

A nap játéka. Hihetetlen vicces. Aki ismeri a csirkelövöldözés semmivel nem pótolható élményét az szeretni fogja a kis fekete bárányt is akinek egyetlen célja, hogy a lehető legtöbb lánybárányt "vidítson" fel. Persze elkerülve az ezért járó jogos megtorlást. A játék mérete 5 510Kb, de megéri a letöltést.

Na csá...

 

--- 2002.02.27.  09:30 ---

Egy kis csöndre vágyom. Tegnap este Kedvesem elég nyűgős volt és nem akart mást csak olvasni, vagy eljönni velem moziba. (Ezt is inkább csak én akartam.) De aztán végül mégsem mentünk moziba, mert majd inkább ma, meg reggel is hajnalban kell kelnünk. Erre fél kilenckor K.K. barátnője felhívta hogy találkozzunk már. Így elmentünk hozzá a Castroba - kocsival.  Ott nem hallottam semmit, - hogy mit is beszélgetnek - mert elég kétséges az akusztikája a helynek. Ja és majd lefordultam a székről, mivel nem voltam túl friss. K.K. át akart menni a Csigába, mert az aztán a jó. Mondtam Ok, de valahogy hiányzott az igazi lelkesedés a hangomból. Azt hitték, hogy csak azért mert kocsival vagyok, és nem ihatok. Bár inkább a nem alhatok volt ami motivált.  Végül K.K. - kortárs képzőművész -  elérte, hogy menjünk le vele kocsi nélkül egy sörre. Éjfél után értünk haza, közel egy volt mire elaludtunk. Ma meg kelhettem hajnalban.

Este talán megyünk megnézni a "Valami Amerikát", de lehet hogy inkább a punnyadást és az otthoni könyvkötözgetést válaszom némi csönddel fűszerezve. Most inkább azt választanám...

A nap linkje nulla politikai tartalommal.

 

--- 2002.02.26.  16:46 ---

Indulok haza. Ma próbáltam sokat dolgozni, - mert lenne mit - de nem volt túl összeszedett az agyam. Szegény A.Zs. barátomat le fogom mondani, és még Cs.G.-t is talán. Filmet fogok bámulni, vagy csak olvasok, de az biztos, hogy valamennyit pakolászni fogok a lakásban előrelátón a költözködés miatt.

 

--- 2002.02.26.  12:28 ---

Ma reggelre kissé megfáztam. Illetve talán nem is fáztam meg, de arra ébredtem, hogy tele van az orrom és a torkom csúf dolgokkal. Most gyógyíthatom magam Coldrex-el. Tegnap este P.B., M.P., L.A. barátommal na és persze Kedvesemmel voltunk közösen vacsorázni a "Keresztapa" nevű helyen. Áraiban középkategóriás, szolgáltatásaiban, és konyhájában e fölötti a hely. Tehát mindenkinek ajánlom. Aztán még este beszélgettünk Kedvesemmel - bár nem hajnalig. Ma Cs.G. barátom mondta, hogy menjek el a próbájukra, mert a Gedeon bácsit már tudják játszani.  Emellett A.Zs. barátommal is kellene találkoznom. Persze még lehet, hogy lemondom, vagy lemondja ahogy az történni szokott.

Ebben a percben hívott a bank, hogy most már aztán tényleg adják a kölcsönt jövő hét szerdán írhatom alá a szerződést, csak addig ki kell javítani három apróságot az adásvételi szerződésben. Hát az tuti, hogy megdolgozik az ügyvédem a pénzéért. Ugyanis most hívhatja az eladó ügyvédjét és intézkedhet. Bár miért hagyott benne hibákat...

Ja és csak most, csak önnek narancsbőr elleni reklám itt.

 

--- 2002.02.25.  11:58 ---

Túl vagyok a három napos okosításon. Sajnos én túl okos voltam már eddig is, így semmi újat, hasznosat nem tudtak mondani. Viszont jó borokat ittam a gyár pénzén, és hajnalonként (08h körül) jókat sétáltam a környező erdőkben. Néhány képet is felraktam a tréningről.

Lakásügyben is voltak változások, de ezekről ott olvashat aki akar.

Jó lenne már találkozni  Barátaimmal, mert többségüket hetek óta nem láttam. Persze ennek én is oka vagyok, de félő, hogy még húzósabb lesz az életem a következő két hónapban. Költözés, felújítás, infarktus...

 

--- 2002.02.22.  08:15 ---

Tegnap megszereztem az igazolást, hogy nincs köztartozásom... Ezért hatkor keltem... Viszont ritka jó fejek voltak az APEH-esek. Nem is értem. Biztos ki fogják rúgni őket mind egy szálig, mert túl emberiek. Most megyek három napra fejet tágítani... Majd hétfőn.

 

--- 2002.02.20.  10:55 ---

Még mindig döglött az FTP szerverünk, így csak magamnak irogatok. de azért nem lankad a lelkesedésem.

Tegnap este elhoztuk Kedvesem anyukájától a videót - jó későn értünk haza, mert én is dolgoztam soká. Aztán megnéztük tesztelésből az Ál/arc című ritkaszar filmet. Ma hatra jönnek B.M.-ék, és még nincs otthon semmi a kupin és a porcicákon kívül. No sebaj. Holnap hajnalban megyek Vp.-be ledumálni az APEH-et. Kedvesem is jön velem. Legalább valami jó. Persze anyukám főztje is jó, csak ne kéne APEH-olni hozzá...

 

--- 2002.02.19.  17:25 ---

Nem működik az FTP szerverünk. Így csak magam kedvére irogatok. Ti sosem fogjátok elolvasni. Illetve nem mostanában, ha csak meg nem gyógyul hirtelen...

 

--- 2002.02.19.  16:48 ---

Holnap jönnek vendégségbe B.M.-ék, ma Kedvesem az anyukájától próbálja elrabolni a videót -mindenképp látnom kell a Missziót újra, hisz kedvenc filmje. Nem baj ő majd akkor nézheti a Ronint meg a Die hard I-III-t. :)

 Ma is dolgoztam ám sokat - még folytatom is. Viszont este lehet, hogy át kéne nézni Cs.G.-hez, mert tegnap nem voltak otthon - ugyanis M.A. húgának kisfia született - és már nem láttam az arcukat 100 éve biztos. Ma elfaxoltam Vp.-be az APEH papírjaimat, aztán szerintem hétfőn megyek utánuk személyesen, kérnem kell a lakás miatt is APEH igazolást. Szóval utazok. Persze előtte hétvégén még három napos céges tréning, hogy tudjam mit csináljak, ha ügyféllel taláxom. Pl.: ne túrjam az orrom, ne hülyézzem le, ne szemezzek a titkárnőjével (feltűnően), meg ilyenek. - szerintem. Persze lehet, hogy érdekesebb lesz, és nem is erről fog szólni. De addig még egy csomó nap van, és Kedvesem most küldött egy mailt...

 

--- 2002.02.18.  18:02 ---

Na megyek haza. Ma egész nap egy doksit irogattam. Kedvesem későig dolgozik, nekem valami programot kell találnom. Talán "A Viktor"-t fogom olvasgatni, talán meglátogatom Cs.G.-t, mert kb. egy hete nem találkoztunk.

Ma  28-an nézték meg az oldalt eddig - a számláló szerint. Szóval meredeken ível fel az olvasottságom. Bár messze nem ez a cél.

 

--- 2002.02.18.  10:52 ---

Elszaladt már megint a hétvége. Pénteken a fiuk feljöttek hozzánk. Elmentünk teázni, de M.P. punnyadt volt, és hamar lelépett G.Zs.-vel. Aztán hárman L.A.-val leruccantunk a Cha-cha-cha-ba. De alig maradtunk valamennyit. Aztán hazamentünk, és hajnalig beszélgettünk Kedvesemmel. Én öt magasságában aludtam el, mert még kicsit bütyköltem a Psionomban is. Aztán szombat este buli  ahol B.M. 30. születésnapját ünnepeltük. A buli nagyon jó volt, a pincér kevésbé. Erről képeket is találsz itt. - Na nem a pincérről. Hajnalban megint beszélgetés otthon. Ezek a beszélgetések nagyban emlékeztetnek hangulatban azokra a hajnali beszélgetésekre a 77 Elektronikával szemben a konyhaasztalnál. Szóval jók. Vasárnap nagy nehezen délben ébredtem. Utána séta a Lizsében, és nyugi és pihi.

 

--- 2002.02.15.  16:33 ---

Előbb (néhány perce) sikeresen töröltem a fórumon a "Vendégkönyv" témát. Bocs minden hozzászólótól. Aztán tudatos irtásom áldozata lett a "Szerintem másként volt" téma is, mert azt senki nem használta. - Szerencsére.

Persze azóta már van Vendégkönyv 2 is. Mostantól kérlek használjátok azt.

Jó hétvégét mindenkinek. Én megyek...

 

--- 2002.02.15.  13:50 ---

Beindult a kampány. Én mint meggyőződéses  liberális - némi otthoni vita után és ellenére - úgy gondolom, hogy saját szerény eszközeimmel is tennem kell a valamit. Legrosszabb esetben majd emigrálnom kell a választások után. Szóval itt a nap kampány  (SzDSz) linkje.

 

--- 2002.02.15.  11:12 ---

Lassan de azért javulok. Ma már nem akarom lehányni a billentyűzetemet. - bár Patkányvár említésére még mindig felfordul a gyomrom. Ma le kell adnom a vállalkozói APEH elszámolásomat. Szerencsés vagyok, mert idén mint vállalkozó pontosan nulla forint volt a bevételem és a kiadásom is. De azért ki kell töltenem, és postára kell adnom még éjfél előtt. Kb húsz lapra kell felírnom a nevem, lakcímem, és egyéb adataimat. Remélem azért viszonylag hamar végzek a feladattal. Este barátaimmal szeretnék találkozni, mert mióta elkapott a kórság, csak otthon ültem. Holnap este Kedvesem barátnéjának meglepetés bulijára megyünk. - Most lesz 30 éves. (He-he én csak októberben leszek.)

 

--- 2002.02.14.  09:26 ---

Halálomon vagyok. Mint kiderült két napja nem a zöldhagymától lettem rosszul, hanem valami vírustól. Miután megtettem a bejegyzést, utána már csak hányni tudtam, meg lázasodni. Tegnap estére már egész jól kezdtem lenni, mikor Kedvesem merő szeretetből főzött zöldbabfőzeléket, meg bélszínrolót, én meg megettem két tányér főzeléket két bélszínrolóval. Most ott vagyok ahol kedd reggel voltam. Forog a gyomrom, rosszul vagyok. Ez leginkább valami kínai mesére hasonlít az örök visszatérésről, vagy egy "B" kategóriás tanmesére a falánkságról.

Mindegy megpróbálok dolgozni, - ugyanis azért jöttem be - mert holnap éles indulás lesz Patkányvárban, és néhány javítást még meg kell csinálnom. - ha bírom, és nem hányom le a klaviatúrát, amire elég nagy esélyt érzek most...

 

--- 2002.02.12.  09:20 ---

Halálomon vagyok. Tegnap zöldhagymát ettem. Ma ég a gyomrom, meg hányok, meg újra megfogadtam, hogy nem eszem többé, de szeretem az ízét...

 

--- 2002.02.11.  10:38 ---

Évek óta az első hétvégém nulla perc tévénézéssel. Elvileg ma jön a szerelő. Viszont legalább sok minden történt. Péntek este B.J. barátnémnál volt vacsora. Isteni rablóhúsok, göngyölt májak, meg ami kell. Csak szegény Kedvesem nem érezte magát kellemesen, mert lebetegedett. De annyira, hogy szombaton ügyeletre is kellett mennünk. Ez persze a vacsora értékéből semmit nem von le. (Bármikor szívesen megyünk újra.)

Aztán szombat este volt Cs.N. meglepetés bulija. Erről képek is készültek.

 Vasárnap Kedvesem régi barátnőjével - meg a pasijával - találkoztunk. Utána hazafelé bementünk a Mammut 2-be, és én majdnem bepánikoltam. Túl fehér és steril volt a hely. És persze a pipa boltban nem lehetett kapni a kedvenc pipadohányomat. Talán csak a bowling pálya vonzotta a tekintetem egy darabig. Utána helyre próbáltuk állítani Cs.G. régi videóját, hogy ha már nincs tévénk, akkor legalább a Csillagok háborúját nézhessük. Persze fél liter WD40 sem segített, így este inkább olvastunk Kedvesemmel.

Ja és elkészítettem három pályát a Psion alatti Mr Matt-ra ami a kedvenc játékom. Amint készen van még néhány, publikálom minden Psion felhasználó örömére.

 

--- 2002.02.08.  11:19 ---

Csöndes estém volt tegnap. Tévémen megszűnt az összes csatorna. Lehet, hogy lebuktam az illegális használattal. Megpróbálom felhívni a kábelest aki csinálta, hogy javítsa már meg. Ha meg nem megy, akkor szívás, fizethetek elő mint minden rendes ember. Ma este B.J. barátnémhoz vagyunk hivatalosak Kedvesemmel vacsorára. Legalább is remélem, hogy lesz vacsora is, mert direkt nem ettem már tegnap se. :)

Holnap este Cs.Norbi meglepetés bulijára megyünk. A meglepetés reméljük neki lesz, és nem nekünk, hogy nem jön el. Vasárnapra még nincs tervem. Talán egy közös ebéd Kék Rózsában?

Ja igen aki szeretne birtokot venni - vagy ismer olyat aki szeretne - annak itt van egy ajánlat.

 

--- 2002.02.07.  16:52 ---

Hihetetlen módon emelkedik a látogatottságom. Ma már húszan nézték meg a személyes naplómat. De ki lehet az a hat-hét, akiről fogalmam sincs? Na megyek haza...

 

--- 2002.02.07.  14:16 ---

Tegnap óta szerződés köt az új lakásomhoz. Ennek örömére elkészítettem a Lakás lapot, ahol rendszeresen olvashatsz híreket a témában. Aztán átszabtam kicsit az oldalt, változott a menü, és az enyészet martalékává vált a Telefon lap, mert a mostani telefonomat már messze nem kedvelem annyira, hogy önálló oldala legyen. Ennyit az oldalról...

Tegnap vendégségben volt nálunk M.A, és Cs.G. Chips, Salsa, borok. Áldomás a szerződésre. Ma remélem pihi, nyugi, csajom.

 

--- 2002.02.06.  16:10 ---

Hihetetlen. Eladóm ragaszkodik a mai naphoz... Tehát fél hatra megyek aláírni a szerződést. Holnap meg rohangálhatok a bankba. Nem tudom, holnap jelentkezem-e. Remélem délelőtt lezavarhatom a kötelezettségeket. Részletes beszámolók később...

 

--- 2002.02.06.  12:10 ---

Felhívott az ügyvédem. Az eladó beleegyezett az ügyletbe. Viszont azt akarta, hogy ma délután már írjuk is alá a szerződést. Az nem számit, hogy se nekem se az ügyvédemnek nem alkalmas. Azt mondtam, hogy holnap nekem bármikor jó. Ma, vagy holnap kiveszem a lóvét. - Ha csak meg nem gondolja addig magát a késlekedésünk miatt. :)

 

--- 2002.02.06.  08:33 ---

Reggelem jól kezdődött. Ragasztottam. Valami barom - hogy átkom érje utol a családját is - lerúgta a baloldali visszapillantó tükrömet. Most szerencsére visszaragadt, de nem tudom, hogy mennyire lesz tartós. K*ö°€đ˝Ł~!!!

Aztán vannak még itt vidám dolgok. A lakásom eladója egy paranoid hülye nő. - ma kicsit sarkosabban fogalmazok mint általában. Egy ultraparanoid szerződést akart íratni, ami csak az ő érdekeit védi. Napokig tárgyaltak az ügyvédeink - mert neki is van ám, nehogy becsapjuk - mire sikerült kompromisszumos megoldást találni. Erre mikor már mindenki örülhetne, kért egy nap gondolkodási időt, mert szerinte túl sokat engedett az ügyvéde! Most azt várom, hogy meggondolja-e magát, mert akkor lesz az igazi gáz. Eladtam a lakásom, de nincs mit venni helyette. Erre gondolni sem jó, de amilyen őrült...

Ma azt hiszem, csak idegeskedni fogok.

Más. Tegnap M.P. barátommal kocsmáztunk - négyszemközt. Megbeszéltük az Élet Nagy Dolgait - nők, munka, digitális fényképezők - ahogy azt kell.

 

--- 2002.02.05.  10:25 ---

Hosszú de jó hétvége van mögöttem.  Szombaton Kedvesemmel elmentünk Párkányba, ahol knédlit ettünk, sört vásároltunk, és élveztük a tavaszias időt. Csináltam a turista színes fotóit ezerrel.

Este L.A., M.P., M.A., Cs.G. társaságában a SAP csarnokban voltunk. Kispált lekéstük, Viszont az Anima és a Korai jó volt. Kedvesem M.A.-val szétpogózta a fiatalokat. L.A és M.P. még akart hívni tovább bulizni - mint kiderült ők hajnalig nyomták a Cha-cha-cha-ban, meg még másutt is.- de mi inkább úgy döntöttünk (pénzfeldobással) hogy megyünk haza, mert holnap kirándulás. Aztán persze mi is hajnalig beszélgettünk, és vasárenap kirándulás sem lett, mert olyan pocsék - hideg és ködös - volt az idő, hogy inkább videóztunk.

Tegnap Patkányvárban voltam egész nap, ezért nem tudtam írni. Ja és felmértük centire az új pécómat. Szerintem maholnap elkészül az alaprajz digitális változata, és akkor Te is letöltheted, és küldheted az ötleteidet, hogy hogyan is rendezzem át.

 Régebbi hírek

2002.január, 2001. december

_______________________________________

Vissza