http://yoscha.hu  "a hiteles forrás"

2002.03

_______________________________________

--- 2002.03.22.  14:35 ---

Életem lassan egy örök pakolássá válik. Tegnap is csomagoltam. Viszont jó hír, hogy ma reggel már dobozból öltöztem - onnan vettem elő a zoknimat, gatyámat, pólómat - és nem is volt olyan rettenetes mint amire számítottam.  De azért egy hónapig kemény lesz. Ugyanis tegnap beszéltem az emberrel aki a lakásomat fogja felújítani, és ő mondta, hogy legalább egy hónapra számítsak.

Jövő héten végig szabadságon leszek, és fogalmam sincs, hogy lesz-e időm / energiám / lehetőségem frissíteni az oldalt. De majd csak kitalálok valamit.  Most megyek a Hungária Biztosítóba kifizetni az elmaradt számláimat. (Ők mikor fognak már fizetni???)

Aztán irány haza pakolni, majd talán a Kedvesemmel taláxom, vagy Barátaimmal, vagy csak otthon depressziózom a dobozokon.

 

--- 2002.03.21.  13:25 ---

Az Ők oldalra felraktam a teljes magyar blogringet. De csak most csak neked csak egyszer a főoldalról is elérhető.

 

 

--- 2002.03.21.  11:52 ---

Megjött a net.

Kicsit (eléggé) izgulok, hogy mit fog mondani a pasi a lakásfelújítás árára. Eléggé csak ekörül járnak a gondolataim. De nyomnom kell az ipart. Jaj és a biztosítót is fel kell hívnom.

 

--- 2002.03.21.  09:29 ---

Most olvasom a gyári belső levelesládámban, hogy nem megy az internet a szolgáltató hibájából. Nem is tudhatjuk, mikortól lesz. Szóval OffLine írok, aztán egyszer... majd az utókor... feltölti a világhálóra...

 De nem is ez a legfontosabb. Hanem az, hogy tegnap megkaptam az új lakásom! Nagyon szép. (De persze nem új) Ma fél négyre megint oda kell mennem. -a mesterrel végignézzük a pécót, hogy ajánlatot tudjon adni a felújításra. Aztán dobozokba kell vonulnom, mert hétvégén el kell szállítani a bútoraimat, mert csak akkor kapom meg a gyári teherautót.

 

--- 2002.03.20.  11:18 ---

Stresszelnek, hogy ki kell mennem Patkányvárba, mert beszart egy szkenner. - Mintha értenék bármit is a hardverhez. Egyenlőre sikerült lepasszolnom a dolgot, de ha nem oldják meg a problémát, akkor kénytelen leszek magam megjelenni ott. Pedig éhes vagyok ezerrel, és nem akarom az ebédidőmet patkányokra és szkennerekre pazarolni.

 

--- 2002.03.20.  08:56 ---

Ma végre jól aludtam. Nem is vagyok olyan dögfáradt mint voltam tegnap(elött).

Tegnap P.B. barátommal és Kedvesemmel megint voltunk a Praktikerben. Újra végignéztem a WC csészéket, a mosdókagylókat, és vettem két 150W-os halogén reflektort. Darabját 1.3k-ért. A hülyének is megéri. Az egyikre kötöttem öt méter zsinórt is, így lesz mivel világítani a felújítás alatt, és ha bírják akkor az egyik majd a fürdőszobámat fogja fénnyel elárasztani . De ez még a  jövő zenéje, bár este már viszem át majd magammal az új pécóba. Had legyen fény. Majd tudok jelezni vele a Cs.-M. családnak.

Aztán ma kell harcolnom egyet a Hungária biztosítóval, mert valami gáz van az autóm biztosítása körül. - A szemetek még mindig nem fizettek ki 180k-t a tavaly áprilisi karambolom után. - De ennek ellenére pampognak, hogy tartozom nekik. És ők? Szemét banda az biztos. Na nem is idegelem magam, mert a végén még megint nem fogok tudni aludni.

Most dolgoznom kell, mert jövő héten szabadságon leszek, és addig be kell fejeznem néhány dolgot.

Tényleg hogy fogom frissíteni az oldalt????

 

--- 2002.03.19.  12:00 ---

Most már biztos a szombati buli. (Holnap fél hatkor kapom meg a kulcsokat.) Jelentkezéseket a itt várom a szombati partyra.

 

--- 2002.03.19.  09:18 ---

Most láttam egy gyalogos gázolást. A Rákóczi csak lépésben mentek, ezért nem volt nehéz dolga. Mindenki megállt. Én már pont a zebrán várakoztam mikor jobbról őrült fékezést hallok, és azt látom, hogy egy fehér Skoda 120L pont elcsapja a nénit mellettem (max négy méterre voltam.) Nagyon szörnyű volt. A Skoda addigra már egész lassan ment Szóval nem volt vér meg ilyenek, de láttam ahogy a néni alól kicsapja a lábait, az meg felrepül a motorháztetőre, majd a kocsi elé, ami épp csak megállt előtte. Nagyon megrázott, mert ez ott volt tőlem szinte karnyújtásnyira, és nem TV-ben, és nem kaszkadőr volt, hanem a Real World.

Más. Napok óta - valójában csak két napja - nem tudok aludni. Elalszom majd felriadok, hogy hogyan is legyen a konyha, a fürdőszoba, vajon kijön-e a felújítás a pénzemből? Mikor vegyem megy a WC csészét, és milyet? Kicsit már kezdem unni, hogy ilyennel töltöm az éjszakáimat. De ennek most vége a bankból most hívtak, hogy a mai napon  meg kell jelennie a pénznek az eladóm számláján. Szóval holnap enyémek a kulcsok - remélem.

Ja igen minden barátomat - akik tudják hogy hol is van a pécó - meghívok szombat délutánra üres lakás partyra. Amit hozzál:

 

--- 2002.03.18.  12:28 ---

Hihetetlen gondban vagyok. Hogy írják a tekilát? Tequilla / Tequila? Én a két elles módot preferáltam eddig, de most hirtelen felbuzdulásból mindenünnen levágtam egy ellet. Jól tettem? Segíts!

 

--- 2002.03.18.  11:07 ---

Furcsa hétvégém volt. Nemzeti ünnep. - Nemzeti hip-hop. Sok pakolás sok Tequila.

De kezdjük az elején. Pénteken hajnalban felvertek szüleim, hogy már Pesten vannak, és gyerünk pakolni a pécót, mert balhé lesz. Így hát pakoltunk ezerrel. Szerencsére az előző napok pakolászása meghozta az eredményét, és egész korrektül haladtunk. - Most már úgy néz ki a lakás, hogy bár a bútorok ott vannak még, de sehol egy kép a falon, a szekrények üresek, a könyvespolcok helyét lyukak jelzik csak a falban. Szóval spártai. De ezen elfoglaltság miatt nem tudtam részt venni a különböző megemlékezéseken. Remélem megbocsát majd az utókor...

Este hatra aztán el kellett mennünk a Belga lemezbemutató koncertjére. - Pusztán üzleti okokból. Akkor még nem tudtam, hogy szeretem, de most is az suttog a fülhallgatómból. Szóval mindenki vegye meg, aki jót akar. Lehet hogy elsőre... De majd megszokod...

Aztán szombaton megint pakolás családi körben, majd Másfél, Korai, stb. koncert, de előtte tequila K. családdal az összepakolt lakásban. A koncerten nem voltunk sokat, de a Másfél szerintem jó volt, Kedvesem szerint szar. De ő több tequilát ivott mint én. - Szóval én vagyok a hiteles forrás. (Lásd mint fönt.) Utána disztrojkodás egy kocsmában Orbán Viktorral.

Vasárnap IKEÁban konyhabútor keresgélés. (Találtunk is egy UFO stílusút.) Majd  sárkány eregetés, majd TV sokáig, majd a plafon bámulása - nem is igaz, mert sötét volt és nem láttam - de bámultam volna ha látom, mert kettő utánig nem tudtam elaludni, csak kattogtak a fejemben a kerekek.

Ja egy csomó kép készült a hétvégéről. Megtalálhatóak a szokásos helyen.

 

--- 2002.03.14.  16:35 ---

Ma annyira nem volt kedvem dolgozni, hogy inkább kicsit továbbfejlesztettem az Ők oldalt (nagy kaland), és felkerültek azok a blogok, melyeket én is olvasok. Olvasd Te is őket. Na most már húzok...

Jó hétvégét még egyszer...

 

--- 2002.03.14.  15:03 ---

A képek közé felkerült a legjobb plakát ami a választásokon való részvételre buzdít (nem hivatalos). Köszönet érte: miles

 

--- 2002.03.14.  14:01 ---

Tegnap is pakoltam egy kicsit, de aztán feljött Cs.G. barátom, és borozgatás közben helyre tettük a világot. Este M.A. végre levágja a hajam, mert már úgy nézek ki mint egy hippi. Utána lehet, hogy még fogok tudni pakolni egy kicsit. Most ez a központi témám, meg az, hogy hogyan is legyen elrendezve a fürdőszobám, ami  igen csak kicsi lesz, de be kell férni belé a zuhanytálcának, a mosdónak a WC-nek és a mosógépnek is. Azt még nem tudom, hogy ez miként lehetséges, de jár rajta az agyam rendesen. Ja és este?! - fél hatkor - kocsmázás szőke kolléganőmmel - aki azóta már volt vörös is, de most konszolidált barna.

Holnap meg jönnek szüleim segíteni pakolni. Mire megjönnek, addigra ki kell takarítani legalább felületesen a lakást, mert olyan mocsok van, hogy néha nincs kedvem levenni a cipőmet. Ez persze talán túlzás, de az ágyam alatt például porcicák, óvszerek, papír zsebkendők, női bugyik hányódnak - fogalmam sincs kié lehet, és mióta hányódik ott, de a Kedvesem megismerkedésünk másodnapján találta meg. És egyáltalán nem örült neki. - Szóval az öregördögön kívül minden van, amit el kell tüntetni, hogy szüleimnek megmaradjon az illúziójuk a kisfiuktól. Aztán hétvégén  pakolás ezerrel. Szeretném, ha mindent sikerülne összepakolni a tényleg napi használatú dolgokon túl.

Egyszóval jó hétvégém lesz. Remélem Neked is kedves olvasó! Hétfőn jelentkezem...

 

--- 2002.03.13.  11:19 ---

Vigyázz! Orbán - Torgyán flash. Halálos! Mindenki csak saját felelőségére töltse le! Viszont nagyon megéri azt a 1.293K-t! Próbáld ki!

 

--- 2002.03.13.  08:41 ---

Újra a gyárban, a röpke szabadság után. Fáradt vagyok, mert tegnap éjfélig pakolásztam. Nem mintha sok látszata lenne, de nem is az a cél, csak parázom, hogy még mennyi minden van dobozokon kívül, és mennyire kevés az idő, és mennyire fogalmam sincs, hogy miket is kéne hova pakolni. Na ennyit a pakolás paráról.

Tegnap mindent elintéztem a lakással kapcsolatban. Most a banknak át kell utalnia a lóvét az eladómnak, és enyémek a kulcsok. Aztán délután voltam két Praktikerben, egy OBI-ban és a GIGA KIKA-ban. Felmértem az árakat, a lehetőségeket.

 

--- 2002.03.12.  10:12 ---

Szabadságon vagyok ám ma, nem is kellene bent lennem a gyárban... De itt vagyok... Nemsoká' elmegyek biztosítást kötni a lakásomra, aztán a földhivatali papírokért, majd a bankba, hogy utaljanak már, mert különben baj lesz.

Tegnap este Kedvesemmel pakoltuk a lakást, és beszélgettünk a cégszervezési / cégvezetési világnézetünkről. Eredmény: Két elfogyasztott doboz sör fejenként, 15-20 kidobott ruhadarab, pár kidobott használhatatlan lom, és néhány sértődés, kibékülés, mindkét részről.

Mára is hasonlót tervezek, csak esetleg más témában. :) Pl.: Elesettek segítése, vagy környezetszennyezés, vagy hasonlóak, csak jól lehessen pakolni rá.

 

--- 2002.03.11.  16:25 ---

Ma eddig tenyerén hordozott az isten (Isten?). Részletek a Lakás oldalon...

 

--- 2002.03.11.  11:49 ---

Megaláztak...

Mivel van egy egy évnél fiatalabb tetoválásom, ezért ki vagyok tiltva a véradásból. Persze akkor is ki lennék, ha füllyukasztáson, vagy akupunktúrás kezelésen vettem volna részt akár korházban az elmúlt egy évben. Persze a levett vért megvizsgálják AIDS ellen, de akkor meg miért zárnak ki önként jelentkezőket? Mi van akkor ha hazudok?  Ugyanis egy kérdőíven tették fel, én meg nem hazudtam. Pedig már felkészültem, hogy ledöfnek azzal a bazi nagy tűvel....

Leshetik, hogy akarok-e még valaha vért adni...

 

--- 2002.03.11.  09:57 ---

Na eltelt a hétvége. Nagyon jó volt, mert itt volt a tavasz. Pénteken a vacsi / buli tényleg emlékezetes. Szombaton csak regenerálódtunk, illetve megnéztük a Szörny Rt.-t. Aki látta már a Shrek-et, annak nem lesz nagy élmény. A grafika gyönyörű - de ez már elvárás - viszont a történet, és az egész film elég gagyira sikeredett. Illetve talán nem is, csak a Shrek inkább felnőtteknek készült, - ez meg gyerekeknek - és így harminc felé gyerek nélkül nem volt túl nagy kaland. Aztán szombat este csak otthon punnyadás. Vasárnap dolgoztam egy adagot, aztán felpakoltam a Kedvesem és el mentünk sárkányt eregetni a viharos szélben. Hej ha L.A. sárkánya ott lett volna... Nagyon jó szél volt. Bár nekem már néha kicsit túl jó is volt.

Képek a hétvégéről itt.

Most megyek vért adni - itt a gyárban lehet. Remélem túlélem... Kicsit (nagyon) parázom attól a hatalmas tűtől. Utána mehetek kifizetni a lakás vételárának utolsó részletét, ha még élek.

 

--- 2002.03.10.  10:25 ---

Bent vagyok a gyárban, mert egy dokumentumot kell készítenem az egyik patkánynak Patkányvárból.

Pénteken fergetegesre sikerült a vacsi B.J.-éknél, utána még elmentünk mulatni a Nincs Párdonba. Vannak képek is, de nem hoztam be őket, mert nyomatnom kell a munkát,  - ha már bejöttem. Délután szeretnék sárkányt eregetni, ha jó marad a szél.

Na dolgozom...

 

--- 2002.03.08.  15:39 ---

Megvolt a második tárgyalás is...

Este L.A. barátommal kell találkoznom, majd mint már említettem vacsora B.J.-éknél. Ha el nem felejtem, akkor fotók is lesznek. Persze ez majd csak hétfőn, vagy kedden derül ki. - Ugyanis hétfőn kilenckor véradás lesz a gyárban, aztán kettőkor kifizetem az új lakásom utolsó részletét. (Közlekedési útvonalam titkos, és bárkin áthajtok, ha mégis elém áll.) - Szóval a hétfő az még bizonytalan, de legkésőbb kedden jelentkezem. Viszont hétvégén B.K. barátném szeretne találkozni Kedvesemmel és velem. Remélem összejön. Aztán pakolni is kéne a lakást, mert nagyon el vagyok vele maradva. De olyan szépen süt a nap, és már annyira vágyom a tavasz, hogy még fogalmam sincs mi is lesz.

Azért mindenkinek jó hétvégét.

Ja és boldog nőnapot! -feltéve ha nő vagy, vagy legalább annak érzed magad.

 

--- 2002.03.08.  10:23 ---

Megjöttem Patkányvárból. Most eléggé utálom. 11-re mennem kell máshova tárgyalni. Este B.J-nál vacsora. Utána hajnalig valami Punk fesztivál lesz, de erről Cs.G. tud többet.

Még visszatérek...

 

--- 2002.03.07.  08:47 ---

Tegnap aláírtam a világ legnácibb szerződését a bankkal. Részletek a Lakás oldalon. Aztán megnéztük kedvesemmel a Halálsoron című filmet az HBO-n. Majdnem egyig tartott. Most nem vagyok túl friss. Este M.P. L.A. és P.B. barátommal találkozom, ha nem jön közbe semmi. Remélem nem jön.

Most hívott egy kolléganőm, hogy rosszul van - a szemét műtötték pár napja - és vigyem el kontrollra. Most mehetek érte, mert nincs más. Mindig az a rohadt jó szívem. Az fog egyszer a sírba vinni. Brrr.

 

--- 2002.03.06.  10:50 ---

Indulok Patkányvárba...

De előtte szeretném ország világ tudtára adni, hogy szerelmes vagyok a Kedvesembe, és ez nekem jó. Na! Most már tudjátok...

 

--- 2002.03.06.  09:43 ---

Dolgozom ezerrel. Viszont mindenkinek ajánlom a következő hírt. A SoniEricsson kihoz ősszel egy okostelefont. Úgy tűnik, hogy messze okosabb lesz mint a Nokia 7650, ami eddig az álmom volt. Akit érdekelnek a telefonok, az feltétlenül nézze meg.

Úgy tűnik, hogy nemsoká' ki kell mennem Patkányvárba, aztán meg háromra megyek aláírni a szerződést a bankkal. Utána már csak dől a lé... :)

 

--- 2002.03.05.  12:37 ---

Szép napom van. Helyrehoztam a FrontPage-t, és közben riportokat is nézegettem a yoscha.hu-ról. Szóval:

Persze ezek az adatok nem túl fontosak, de jó tudni őket. Lehet velük vagizni.

Tegnap este otthon tévéztünk, mert Kedvesem nem volt valami fényes állapotban. Remélem mára meggyógyul.

Holnap megyek aláírni a szerződést a bankkal, pénteken behajtom a lóvét a lakásomért, és beszélnem kell az új lakás eladójával is, hogy mikor találkozzunk. Keresztapámékkal is van még egy futásom.

 

--- 2002.03.04.  15:00 ---

Azóta sem sikerült helyrehoznom a FrontPage elcseszést. Ez elcseszte a kedvemet is. Fáj a fejem, és az aszpirinem is elfogyott már. Egyetlen jó hír, hogy meghívott B.J. barátném hozzájuk vacsorára péntek vagy szombat estére. Remélem megint olyan finomakat csinál, mint múltkor. De hol van még a hétvége...

Este csomagolnom kell a lakást, és valamikor a keresztapámékkal is találkoznom kell a héten, de ma nem érzem magam elég erősnek ehhez.

 

--- 2002.03.04.  14:38 ---

Valamit már megint sikerült elcsesznem a FrontPage-ben. Mindegy, azért még használható...

Hétvégém jól sikerült. Pénteken este lementünk Vp.-be, ahol kaja, pia, Rock'n'Roll. Elintéztem a könyvelőmmel is a dolgokat. Októberben kell legközelebb találkoznunk, akkor fogom leadni a vállalkozásomat. Szombaton nővéremék meghívták a családot halászlé + túrós csusza evésre. Utána - és előtte is - borozás, pincelátogatás.

Apukámmal kitaláltunk egy megoldást a lakás átalakítására. Mindjárt felviszem a tervekbe, aztán lehet kritizálni.

 

--- 2002.03.01.  16:25 ---

* * * 513 * * *

Na megyek a Kedvesemért...

 

--- 2002.03.01.  15:00 ---

Most javítottam meg a rekordomat Sven-ben 285-re. Ez már azért valami. :) Ha túljutok az ötszázon megint jelentkezem.

 

--- 2002.03.01.  13:00 ---

Tegnap kedvesem öccsével találkoztunk. Jót ettünk a Kék Rózsában, majd otthon megpróbálta Düdü idomítani a degukat. Nem sok sikerrel, de az első barátkozó lépések létrejöttek közöttük. Utána  Cs.G. és M.A társaságában lementünk a Nincs Pardonba, mert Cs.J. barátunk ott zenélt.  Megittunk néhány sört, majd hazaballagtunk, de mire lefeküdtem már kettő is volt. Kedvesem hajnalban lelépett, én meg aludtam vagy háromnegyed kilencig. Utána futhattam ezerrel a gyárba.

Hétvégén Vp.-ben leszek, de vasárnap délután érkezem. Hazafelé szeretnék beugrani az Elektro World-be, hátha nincsenek lincselő hordák már körötte, és hátha látok még valamit tényleg nagyon olcsón. Persze ez még nagyon nem biztos.

Jó hétvégét mindenkinek...

 

 Régebbi hírek

2002 február, 2002.január, 2001. december

_______________________________________

Vissza