yoscha.hu

2003 július

Sziget + Pepsi + Pannon GSM
2003. júl. 31., csütörtök, 8.45.39 CEST
Hulla fáradt vagyok. Nem nekem való az éjszakázás.
Szóval mint már írtam láttuk Ibrahim Ferreert. 76 éves, és ennyi. Nem játszik rosszul de szerintem nem egy 15000-es szabadtéri szinpadra való. Egyszerüen nem olyan a zenéje, amire ekkora tömeg igazán be tud indulni. Persze nem is ez volt a célja. Talán érezhető a hangomból - írásomból, hogy Kedvesemnek és Cskulánynak nagyobb élvezetet nyújtott, mint nekem.. De megegyeztünk, hogy jövőhét kedden majd ő(k) is meghallgatják a CPG-t. Akkor 1-1 lesz.
Aztán láttuk még a sziget elmaradhatatlan részét a Krisna Hardcore zenekart. Na abban volt dinamika, és a szöveget is sikerült megjegyeznem elég hamar. :) Amikor őket hallgatom, mindig azonnal Krisnatudatú hívő akarok lenni és be akarok állni a zenekarba. Szerencsére Kedvesem most is elráncigált időben.
Ezek mellett persze biztos volt még más is a Szigeten de azokat nem láttuk a tömeg és a sár miatt...
2003. júl. 31., csütörtök, 0.57.54 CEST
Megjöttünk. Láttuk Ibrahim Ferrert. Többit holnap...
2003. júl. 30., szerda, 18.05.11 CEST
Ma tendert írtam a gyárban. Délután esett. Eléggé. Nemsokára megyünk a Szigetre.
2003. júl. 30., szerda, 8.25.01 CEST
Most is esik. Szegény görim. Ott árválkodik az ágy alatt, én meg mehetek már megint kocsival...
Tegnap még felraktam a pipaoldal alá a dohányleírások közé az MB Black Ambrosiáról a véleményem. Akit érdekel, ott megtalálja.
Azt nem tudom, hogy mikor fogok legközelebb jelentkezni, mivel a tervek szerint munka után kinézünk a Szigetre. És ott pomogácsok vannak, és lehet hogy besszippant a tömeg, vagy egyszerűen csak eltévedek örökre. Szóval ha holnap sem frissül a napló kezdjetek el kerestetni...
2003. júl. 29., kedd, 19.51.16 CEST
Ma egész nap esett. Kecskeméten a teljes város víz alá került. Hiába no, itt a globális felmelegedés és a darabjaira hullott időjárás. Persze a gyárban nem sokat érzékeltem ebből, csak a légkondit kapcsoltuk kisebb fokozatra.
Ötre mentünk a varrónőhöz. Több mint fél ótát foglalkozott velünk, de legalább meggyőzően tette. Persze e végeredményt még nem látom. Utána itthon nekiestem a kanapénak. Le kellett bontanom a kátpitot alul, hogy hozzáférjek az eltörött csavarhoz. Utána egy újat csavartam be, és most megint funkcionál. - legalábbis egyenlőre.
Gy.Z elküldte az utibeszámolóik képeit tartalmazó oldal linkjét. Itt, vagy a linkajánlóban megtalálod.
2003. júl. 29., kedd, 8.21.25 CEST
Valahogy ránk jár a rúd. Tegnap este megy a TV és Kedvesem megkérdi, hogy mit is keres benne az a vonal? - Ugyanais egy függőleges zöld csík keresztezi a képernyőt. És ez egyáltalán nem jó hír, mert vihetjük a szerelőhöz. Ezután mikor mennénk aludni próbálom becsukni a kanapét, de nem megy, mivel eltörött egy csavar, ami az ülőrészt rögzíti a nyitószerkezethez. Így most nyitva van, és csak reménykedhetek, hogy meg tudom oldani munka után. Utálnám, ha mostantól nyitva maradna, vagy többé nem nyithatnánk, csukhatnánk kedvünkre. Nem jó hír...
Ma délután megyünk ruhapróbára is, és még az eső is zuhog. Persze ez már nem tesz jót a vetésnek, és még görkorcsojával sem mehetek a gyárba. Ilyen nap...
2003. júl. 27., vasárnap, 22.11.08 CEST
Kedves Londoni barátaink!
Valakinek a gépe egy Trójaival fertőzött -ez egyfajta vírus (nagyjából) - mely megpróbálta letámadni a gépem. Szóval ideje lenne egy vírusírtóval nekiesni, és végigvizsgálni a masinát, hogy mi minden van rajta. Ha segítség kell, írjatok.

Egyébként most jöttünk meg egy vendégségből, ahol kertiparti volt, meg kismadár, meg kolbászsütés faszénen. Jó volt nagyokat beszélgettünk, közigazgatásról, filmekról, Paksról.
2003. júl. 27., vasárnap, 10.45.12 CEST
Ilyenkor hétvégén halál van az interneten. - Biztos mindenki a standokon döglik. - Ugyanis szombat, vasárnap jó ha a felét hozza az oldal nézettsége mint egy átlagos hétköznapon.
Tegnap délelőtt, kora délután a tenderanyagokat olvastam. Ezalatt Kedvesem láthatóan unatkozott, és roszul érezte magát. Nem volt mit tenni, el kellett mennünk shoppingolni mert az mindig feldobja. Így aztán megnéztük az IKEÁT, ahol egy csomag szalvétával, egy csomag szívószállal, és egy képkerettel lettünk gazdagabbak. Utána a Kikát is felderítettük. Ott sikerült beszerezni egy tejkiöntőt a kávézáshoz, mivel eddig proli módon dobozban kellet felszolgálnunk a tejet, ha valaki jött kávézni. De most már nagyon polgáriak leszünk.
Este a képkeretbe raktuk a multkori lomtalanításkor beszerzett csokipapírokat. (Az eredmény a nap képe.) Így már a konyhánk díszeivé váltak.
Este volt még egy jó film a HBO-n. Férfiak az életemből a címe. Egy lányról szól, aki 15 évesen szüli meg a fiát. Vígjátéknak írják, de elég kemény a film. Érdemes megnézni.
Nemsokára indulunk beszerezni nekem Mac Baren Virginia No 1-t, mert kisírtam. Ugyanis már csak Skandinavik Mixture és MB Black Ambrosia dohányom van. Úgy meg nem élet az élet, ha nincs Virginia.
Délután háromra megyünk J. egy régi barátnéjához, gyerek és családlátogatóba. Arról részletek később...
2003. júl. 26., szombat, 10.50.58 CEST
Eltűnt a Nőm. Lassan fél órája fent vagyok, és nem találom a lakásban, pedig elhihetitek, hogy már a leglehetetlenebb zugokat is többször megnéztem. Este még megvolt mikor megérkeztem. Reggel meg már nem. Kétségbeejtő.
Most csörgött a kaputelefon, remélem Ő lesz...
Na jó. Csak boltba ment le, míg én aludtam.
Tegnap hatalmas buli volt. Hullám, melegvíz, pezsgő, ünnepeltek. Fotókat is készítettünk, de elég nyomorúságosak lettek, ezért most várom, hogy Cs.G átadjon párat a saját készletéből. Ugyan kedvesem a Csku családdal éjfél után lelépett, de én maradtam tovább. Először a Gellértben, aztán mikor onnan kidobtak közösen átmentünk a Cha-cha-cha-ba. Na ott már én sem bírtam, és negyed óra múlva távoztam. De addig kiváló volt a buli.
2003. júl. 25., péntek, 17.22.04 CEST
Kicsit esőre áll. Ez persze nem szegi kedvünket a Nagy Kilencvenéves Bulihoz. Remélem azért nem szakad le az ég - bár akkor is kellemes a meleg vízben üldögéln - de azért a parton nem jó ázni. Ugyanis ma lesz nyolctól három barátom közös 90. születésnapja. A G.F-ben. A meghívottak száma jóval meghaladja a százat, szóval lesz tódulat rendesen.
Ma a gyárban egy tendert kellett átvennem főnökömtől, mivel ő nyaralni megy. Így hozhattam haza vagy hetven oldalnyi olvasnivalót szombatra. Amiből legkésőbb hétfőre képben kell lennem. Tehát túl sok lazulásra nem lesz lehetőség.
Az előbb sikerült megcsípnem Cs.G előtt az 1100. látogató címét. Ő most az 1111-re hajt. Sok szerencsét hozzá. :)
2003. júl. 24., csütörtök, 21.31.24 CEST
Kedvesm már nyolckor elaludt. Én valami boxot nézek, de nem húzom már sokáig...
2003. júl. 24., csütörtök, 18.08.51 CEST
Tegnap jó sokáig tartott a buli. Cs.G-ék alapítványt gründolnak, én meg az ördög ügyvédje szerepét játszottam már megint. Nem volt rossz. nekem való szerep. :)
Ma Sz.V-vel megvettük az esküvői nadrágom anyagát. Szép fekete, és enyhén fényes. Négyre aztán hármasban Kedvesemmel elmentünk a varrónőhöz. Pár hét és kész is lesz mindkettőnk nadrágja.
Ja igen tegnap vettem egy csomag MacBaren Black Ambrosia dohányt. Első benyomásaim a pipa.yoscha.hu friss hírei között olvashatók.
2003. júl. 24., csütörtök, 8.59.56 CEST
Képeket tegnap felraktam. A buli jó volt. Napközben még jelentkezem, de most rohanok...
2003. júl. 23., szerda, 19.22.11 CEST
H.R nyerte a pezsgőt, - amit rögtön felajánlott az ünnepeltnek. P.B is próbálkozott, de ő sajnos csak a szűk második helyet tudta megszerezni. :)
Ma áramszünet volt a gyárban. Főnökömmel beszélgettünk a jövőről ami nem olyan túl sötét ám. - Remélem.
Nemsokára megyünk át köszönteni M.A-t születésnapján. Holnap szabadságon leszek és Sz.V-vel nyomulunk beszerezni az eküvői nyadrág anyagát.
2003. júl. 23., szerda, 7.36.02 CEST
Boldog Születésnapot M.A!
Végre. Engem szinte már frusztált, hogy sok tejfölösszájú huszonévessel kell barátkoznom. De most megnyugodtam. Barátaimból érett harmincasok lettek, már csak Kedvesem van alatta. - Ami viszont jó, mert mindenkinek dicsekedhetek, hogy milyen fiatal a csajom. (P.B-D.M nem számít, mert rontanák a statisztikát.)
Tegnap egyébiránt hatalmas punnyadásban voltunk. Kedvesem már kilenc körül elaludt, és én is csak takaréklángon figyeltem a Spektrumot.
Ja igen. Nem tudom feltűnt-e bárkinek is, de tegnapelőtt összevontam a szótárakat a keresőkkel. (Lásd: balra lent.) Így kevesebb helyet foglal az oldalon, és szerintem még hatékonyabb is.
Ma - ha tartjuk legalább az eddigi iramot - az oldal átlépi az ezres látogatottságot. Aki egy elküldött levéllel bizonyítja nekem, hogy ő volt az 1000. látogató egy üveg pezsgőt kap. És hogy hogyan bizonyíthatod? Ha látod a számlálón az 1000-t:
1. Nyomj egy "Ctrl-Print Screen"-t.
2. Nyisd meg a Paint programot.
3. Ctrl-V-vel illeszd be a lementett képernyőképet.
4. Mentsd el a műved.
5. Küldd el nekem.
2003. júl. 22., kedd, 8.21.49 CEST
B+, B+ B+!!!
Jól indul a nap. Ébredés után beülök a gép elé, hogy feljegyezzem a tegnap és ma híreit, erre azt veszem észre, hogy macskaszarba léptem. - Nem egy vidám ébresztő, pláne mikor mögöttem a vendégágyon Sz.V alszik. Nagy nehezen lemosom a papucsom, öszeszedem a macskaszart, ülök le, erre észreveszem hogy már megin macskaszarba léptem! Ez az állat valamit jelezni akar nekem. Mert tréfának kicsit durva, hogy megint pont odaszar, ahol egy perce szedtem össze. Így most megyek le új macskaalomért, és remélem, hogy addig már nem szar sehová. - Cs.G este el kell kérnünk a szőnyegtisztítót, mert a szőnyeg is kapott...
Egyébként tegnap paprikáskumpli parti volt nálunk. Jó volt. Fogyott a paptrikáskrumpli a sör a Beher. A nap képe a Gy-B család készülő lakásáról van.
2003. júl. 21., hétfő, 8.11.26 CEST
Tegnap jól vizsgázott a Norton Personal Firewall. Valaki próbálta megnyitogatni a gépemet több porton és módszerrel is, de a tűzfal ellenállt neki. Ebben csak az az érdekes, hogy a napi sokszori "tapogatózó" lekérdezésekről nem szoktam figyelmeztetést kapni,viszont most riasztott ezerrel. Szóval beparázott valamitől. Ettől egy kicsit én is, de szerencsére lepattant a falról, így nem lett gond. Persze utána gyorsan frissítettem a védelmi rendszeren - mert fő a biztonság. Mindenesetre a nap lelkiismereti kérdései:
-Használsz tűzfalat az internet eléréshez?
-Mikor lett frissítetted utoljára?
2003. júl. 20., vasárnap, 18.55.52 CEST
Némi keveset aludtam...
Fárasztó a bitépítés. Csak hordod talicskaszámra a biteket, gürcölsz, izzadsz. Szóval ne irigyeljen senki.
(Kedves M.P ha tetszik az oldalam, látogasd gyakran. És szólj be, vagy kűldj egy linket. :) )
2003. júl. 20., vasárnap, 15.17.01 CEST
Alakul Kedvesem weboldala... Bár most kicsit belefáradtunk, de előbb-utóbb biztos publikálásra érett lesz...
2003. júl. 20., vasárnap, 10.42.34 CEST
Nekiálltam a kiberlajhár aktív fejlesztésének. Néhány nap múlva talán már tényleg elindul...
2003. júl. 19., szombat, 17.44.22 CEST
Most jöttünk meg Párkányból. Ettünk knédlit, ittunk jóféle 12%-os Zlaty Bazant sört, sőt hoztunk is több mint 10 üveggel. Aki kér, hívjon! (Képek itt.)
2003. júl. 18., péntek, 23.15.19 CEST
Megnéztem Szana György honlapját - aki előttem áll nézetségben a "Számláló" adatai szerint - és kétségbe estem. Én töröm magam a napi frissítésért, van csevegő, linkajánló, egy csomó cilivili, és szerintem már a kinézet is egész európai. Erre egy több mint amatör oldal előz meg. Tudom a büszkeség főbűn, de akkor sem értem, hogy kik és mi a jóistenért néznek meg egy csúnya és május 9. óta nem frissített oldalt naponta ötvenen? Ha legalább szexképek lennének rajta, vagy warez cuccok, de nem. Néhány "utolsó mondat", pár kép, és annyi. Egyszerűen nem értem. Vagy ő csal, vagy én ismertem félre alapvetően az internetet...
2003. júl. 18., péntek, 18.08.50 CEST
Végetért a tanfolyamom. Okosabb lettem, bár erről kedden még messze nem voltam meggyőződve.
Tegnap végül is nagyot sakkoztunk P.B-vel (3.5-1.5 neki). Aztán időközben beállított a Gy-B család, mivel nincsenek megelégedve a burkolójuk munkájával, és nálunk akarták megnézni az üvegmozaik szakszerű lerakásának formáját. De aztán kilencre mindenki lelépett és hamar lefeküdhettünk.
Ja igen. Tegnap még P.B-nek ajándékoztam a Planta dohányomat, mivel otthon talált egy pipát, és arra a meggyőződésre jutott, hogy lassan neki is inkább pipáznia kellene, mint cigizni. Én ezt az ötletét messzemenőleg támogatom, ezért kapott is tőlem egy "Starter kitet". Aztán majd meglátjuk mihez is kezd vele.
Nővéremék mégsem jönnek hétvégére, mivel parkettáznak. - D. a keresztfiam porallergiás lett, és nem túl szerencsés a szobájában a padlószőnyeg. Ezért most lecserélik parkettára. Így mi holnap a Csku családdal megyünk Szlovákiába sörre knédlire Beherovkára.
Ma egyébként egész nap esett az eső. Végre. Az évtized aszály van ugyanis, és már nagyon kellet a csapadék. Így reggel eléggé eláztam várva a trolira - mivel csak délután mehettem a kocsimért. Csodaszép lett.
Viszont nagyon vicces. A szervizben bepróbálkoztak. Tegnap hívtak, hogy kész a verda, de öt ezer forintot fizessek, mivel valami gondot elintéztek a biztosítóval. - Én ezt már akkor sem értettem. Erre ma veszem át az autót és kérdezem, hogy ugyan már minek kéne nekem fizetni? Erre csak habognak... De a kocsit nem akarták adni, míg nem perkálok. Meguntam. Mondom jó. Akkor adják az áfás számlát, és már itt sem vagyok. Erre közlik, hogy számla az nincs. Mert hát ez valami szívesség. (Mármint szívességet tettek azzal, hogy megcsinálták az autót. ???) Ekkor kértem a kulcsot, hogy akkor én megyek. Nem tartóztattak...
Ilyen a világ 2003 július 18-án 287 napnyira az EU csatlakozástól...
2003. júl. 18., péntek, 7.59.46 CEST
Előbb megnéztem a nézettségi adatait az oldalamnak. Stabilan negyven körüli a napi látogatottságom. (38-42 az egyéni megkeresés, és 200 körül van a frissítésekkel együtt.) Ami a személyes kategóriában jelenleg a 9. helyre elegendő. Persze nem a helyezés a fontos, mert én sem értem igazán hogy mi alapján sorol be erre vagy arra a helyre, de azért büszke vagyok rá. Illetve arra hogy nézitek, olvassátok, használjátok az oldalam. És ez a fontos, mert ezért (is) készült.
Köszönöm Olvasó!
2003. júl. 17., csütörtök, 18.20.31 CEST
Teljesen megújúlt az oldalam kinézete. Kicsit még szokni kell, de nekem tetszik. Pár perce a szkrollbárokat is lecseréltem a dizájnhoz illó sötétszürke-feketére.
Ma már kemény volt a tanfolyam. El is mondtam az oktatónak, hogy nem értem a Micro$oftot, hogy milyen célcsoportnak állította össze a tananyagot. Hisz, ha valakinek az első két nap újdonságokat ad, az majdnem biztos, hogy nem foja megérteni a mai anyagot. Aki meg érdekesnek találja és fel is fogja a mai "leckét" az tuti, hogy halálra unta magát az első két és fél napon. Szóval érdekes...
Nemsokára jön át P.B sakkozni.
Holnap kell mennem a kocsiért a szerelőkhöz. Talán nővéremék is jönnek hétvégére. De most kicsit fáradt vagyok, mert tegnap elég sokáig nyomattam, aztán hétkor keltem hogy javítsak még az oldalon. Nem baj hamar lefekszem - ha tudok.
2003. júl. 16., szerda, 23.42.57 CEST
Átszabtuk Kedvesemmel az oldal kinézetét. Szerintem előnyére változott...
2003. júl. 16., szerda, 18.22.22 CEST
Most jöttünk meg a Csepp Cafe-ból. Megittunk pár sört, beszéltünk esküvőről, nyaralásról, az oldal továbbfejlesztéséről. Lesz itt nemulass!
2003. júl. 16., szerda, 18.22.22 CEST
Tegnap nem mentünk ki Lou Reed koncertjére a Margitszigetre. Tíz éve biztos az utolsó pénzemből is de megvettem volna a jegyet, de most már semmi kedvem nem volt hozzá. Hiába no megöregedett. Közel hatvan évesen meg már nem ugyanaz a Rock'n'Roll. Harminc évesen sem az...
Ehelyett Kusturica halhatatlan remekét a Macskajajt néztük. Mit nekem R'n'R.
Este lehet, hogy lépünk valami kerthelységbe, de még kialakul.
2003. júl. 15., kedd, 17.52.02 CEST
Tegnap hatalmas tódulás volt nálunk. Megjött Kedvesem Öccse, majd szép egyenletesen az időben elosztva megérkezett a Cs-M, P-D, Gy-M család. Éjfél utánig beszélgettünk, ittuk a Cseh a Horvát az Olasz söröket, a Magyar és Olasz borokat. Nemzetközi volt a táraság.
Ma a tanfolyamon megtanultam létrehozni függvényeket, és tömböket is elmagyarázták. Nagy kihívás volt felfogni... :)
2003. júl. 14., hétfő, 16.55.74 CEST
Szörnyű tanfolyamnapon vagyok túl. C# kezdőnek - mondja az M$ - de arról nem volt szó, hogy programozás alapokkal kezdünk C# nyelven, és szájbarágósan megismertetnek minket a változó és az értékadás fogalmával. Holnap az elágazást és talán a ciklusokat tanuljuk meg. Ez Kedvesemnek érdekes lenne esetleg - aki soha egy sort nem programozott - de mi mind a négyen ebből élünk, és magasabb szinten is hallotunk már ezekről. Az érzés olyan, mintha egy vízvezetékszerelőnek egy új csaptelep bemutatóján először a vizet, a csavarhúzót, és a fogót mutatnák be, és ezek tulajdonságait, szakszeerű használatát... Nevetséges és megalázó. Ugyanekkor ez a Microsoft hivatalos tananyaga...
Na mindegy. Ma Kedvesem öccse és P.B is jön. Aztán lehet, hogy a Cs-M családdal is összefutunk.
2003. júl. 13., vasárnap, 13.50.14 CEST
A tegnapi nap aktív pihenéssel telt. Az aktív alatt azt értem, hogy aktívan nem csináltunk semmit. Jó volt. Viszont megnéztük Harry Potter kalandjainak második részét, meg egy csomó filmet az HBO-n.
A.Zs barátom esküvőjére végül is nem mentünk ki, mert kocsi nélkül lehetetlen vállalkozásnak tűnt. Ma Kedvesemmel közösen - ez nagy szám! - megalkottuk Elza honlapját. Érdemes megnézni mert tele van jobbnál jobb képekkel. (A szövegek Kedvesem művei, nem a macskáé.) Emellett felmerűlt, az igény Kedvesem által, hogy csináljunk egy aldomaint a háznak is ahol lakunk. Fotók már készültek, de egyenlőre ennyiben is maradtunk. Persze ez még változhat. De legalább a képek szépek.
Holnap reggel mehetek OTP-be, hogy végre elkészítsék az aláírási példányomat, mivel a házunk lakóközösségének egyik aláírója vagyok, csak még nem írhatok alá. De hétfőtől már leszek, és akkortól az én nevem szerepel majd a számlákon. Nagy kaland...
Aztán hétfőtől péntekig nem is dolgozom, mivel Microsoft C# tanfolyamon veszek részt. Hiába, a Nagy Sátán engem is behálózótt.
2003. júl. 11., péntek, 20.38.47 CEST
Túl vagyunk a vacsorán. Cs.-Cs-vel épp CD égetünk, és mutogatom az oldalam titkait...
2003. júl. 11., péntek, 18.52.22 CEST
Mindjárt jön a Csku család. Nagyon társasági életet élünk. Kedvesem csinált jópár képet a macskáról. Holnap felkerülnek az elza.yoscha.hu alá. Aztán találtam agy isteni szolgáltatást a neten. Véletlen linkajánló. Holnap talán már az is megérkezik a főoldalra. Emellett szeretném hétvégén újraírni az üzenőfal szolgáltatást is, mert hiszem, hgoy jobban is meg tudom csinálni, mint ahogy azt találtam. Persze ebből te Kedves Olvasó nem fogsz sokat látni, de legalább majd én tudom... Ja igen. Még egy dolgot szeretnék fejleszteni. Mégpedig, hogy megjegyezze mind a levelező-, mind az üzenőfalszolgáltatás a felhasználónevet. Ne kelljen már mindig beírni.
Megjöttek Cskuk. Én megyek...
2003. júl. 11., péntek, 0.08.17 CEST
Kedvesem Már elment aludni. Én is lassan nyugovóra térek. (Nem is oly lassan.) Nem rég ment el a M-F család - talán lehet őket így nevezni, és nem veszik fejemet. (Három kép)Szerintem jó este volt. Beszélgettünk gyerekekről, meg az élet apró dolgairól. Holnap görit húzok, aztán meglátjuk...
2003. júl. 10., csütörtök, 20.05.09 CEST
Még egy érdekesség kimaradt. Ángélus Barátné weboldala az érdeklődőknek...
2003. júl. 10., csütörtök, 19.40.55 CEST
Tegnap jót beszélgettünk K-K családdal. A végén már megint az iszlám jóságánál tartottam.
Reggel nyolcra bevittem a kocsit a szervízbe. Azóta gyalog járok mint az állatok. Elhatároztam, holnap görkorcsojával megyek a gyárba...
Perceken belül jön nek M.P-ék. Wokot főzök nekik.
2003. júl. 9., szerda, 18.15.31 CEST
Nincs sok időm...
Nemsoká' jön a K-K család. Aztán még lehet, hogy benézek, de nem ígérem. Viszont azt megfogadom, hogy kipróbálom a Planta Nr1 dohányt. Ha addig élek is... :)
2003. júl. 9., szerda, 8.07.52 CEST
Elintéződött a kocsi. Legalábbis egyenlőre így tűnik. Holnap reggel kell vinnem a szervizbe. A károkozó elismerte a hibáját, - kitöltött papírt is - így talán az önrészt sem kell kifizetnem. Jó lenne. A találka után még egy jó ideig papírokat töltögettem, aztán átjött M.A. Tíz körülig beszélgettünk, majd mindenki ment aludni.
Tegnap látogatottsági rekordot döntött az oldalam egyetlen nap alatt 60 különböző ember néztte meg. Ha így haladok, pár hónap alatt lenyomom az Origót és az Indexet együtt.
2003. júl. 8., kedd, 17.56.18 CEST
Ma reggel az első lámpánál a gyár felé egy papírfecnit vettem észre a szélvédőmőn. E állt rajta:
A töréskár miatt a 06-20/***-**-**-ás telefonszámon elérnek. Utólagos elnézést, várom jelentkezését.
Döbbenten űltem a pirosnál. Hol törték meg akocsimat? Mennyire? Hogy lehetek oly vak, hogy észre sem vettem? És különben is mit segít nekem ez a papír. Valószínűleg úgy is hamis a telefonszám. Mikor beértem konstatáltam, hogy a kocsim bal eleje lett lezúzva. Hiányzik egy indexlámpa, cserére szorul a lökhárító, és a bal első sárhányóm sincs túl jól. Bár az talán megúszhatja egy festéssel. Hát elkezdtem hivogatni a számot. Dél körül, mire teljesen lemondtam róla egy kedveshangú hölgy vette fel, aki rögtön elismerte a károkozását, most fogunk hatkor találkozni a ház előtt. Részletek később...
2003. júl. 7., hétfő, 21.05.46 CEST
Boldog születésnapot B.J! Na milyen a "B" oldal???? :)
Kedvesem öccse it nyomatja a Grand Turizmot. A Mátrix nem jött be neki, viszont ez...
Sok érdekesség nincs. Jövő héten megyek C# tanfolyamra, és a CIA is érdeklődik. Holnap jön 002, hogy feltöltsük neki a rendszert. Szóval javul a benti helyzet. Egyedül csak az a baj, hogy jövő hétvégén akartunk egy csütörtöktől tartó minivakációt csinálni, de a tanfolyam pont keresztülhúzta. Így napolódik elfelé a pihenés.
Emellett ma sajnálattal kellett észrevennem, hogy a Springwater dohányom oly erősen beleült az eddig cseresznével és vaníliával érlelt pipámba, hogy a mai Holger Danske Mango Vanilla adagomnak erős Springwater zamata volt. Ami nem is lenne túl nagy baj, mivel ezután is kedvvel fogyasztanám azt a csípős fűszeres füstöt, csak akkor mostantól miből szívjam az édes dohányokat? Kell már egy új pipa. (Ezért is várom az esküvőmet, mert igéretem szerint addig már nem újítok eféle tárgyakat.)
2003. júl. 7., hétfő, 8.12.33 CEST
Tegnap délután kicsit leragadtam az azonnali üzenetkűldő funkciónál, és így már nem volt időm, kedvem írni a blogba is még.
Szombaton egy jó buli volt M.P születésnapja. Már megint elfelejtettem fényképezni. Olyan okos vagyok...
Tegnap meg csak üzeneteztem, mint már említettem. Most megyek dolgozni. Este majd jelentkezem...
2003. júl. 5., szombat, 20.21.07 CEST
Képek a felvonulásról.
Jönnek át P.B-ék, és visznek el, mivel M.P születésnapjára házibulit rendez a kedvese(?). Többet holnap...
2003. júl. 5., szombat, 11.53.23 CEST
Ma 30 éves M.P. Ezennel túl van a legnehezebb huszas éveken. Gratuláljunk neki.
Tegnap meglátogattam Szőke Kolléganőmet. Összeismerkedtünk Gyermekével, de egyenlőre nem keltettem fel igazán az érdeklődését. Szerintem különösebben nem is érzékelt. Talán csak a hangomat. Mi azért jót beszélgettünk a világról. Amilyen hülye vagyok, elvittem a gépemet de elfelejtettem lefotózni B.H.B-t. Pedig jó "nap képe" lehetett volna belőle.
Este Kovács Kocsmájába voltunk.
Nemrég átjött Kedvesem öccse. Együtt megyünk ki a Melegfelvonulásra. Aztán M.P-vel és a többiekkel találkozunk, ünnepelni kicsikét.
Ja igen. Ma korán ébredtem, és sikerült a beillesztenem egy laptérképet az oldalamra. Tök jó - lett. Mivel amit letöltöttem, az több helyen is hibás volt. De sikerült kijavítani, és mostantól bárki megnézheti saját szemével, hogy milyen sok oldal is van a yoscha.hu alatt...
2003. júl. 4., péntek, 8.24.01 CEST
Ma van a függetlenség napja az USA-ban, nálunk meg az ébredésé. Egyikhez sincs sok közöm....
Kedves Olvasó! Szeretnélek megkérni, hogy tájékoztass arról, hogy neked melyik dizájn tetszik jobban? A régi, vagy az új?
Kérlek fejtsd ki legalább egy szóban a véleményed az ennek szentelt fórumon, vagy levélben közvetlenül nekem.
Ne feledd, látom ki vagy és honnan jöttél. Ezért ha nem szavazol megkereslek és felgyújtom az IP címed!
2003. júl. 3., csütörtök, 19.52.46 CEST
Átalakítottam a főoldalt.
Tegnap kocsmáztunk. Ma nem volt semmi izgalmas. Holnap Hívnom kell Szőke Kolléganőmet...
2003. júl. 2., szerda, 19.07.54 CEST
Mégsem mozi lesz... P-D családdal megyünk Prágába meginni egy sört...
Ja igen. Végre sikeresen publikáltam nővéremék esküvői képeit. Megtalálkatóak a képek alatt. Aztán a pipa oldal is frissült. Érdemes elolvasni a régi idők pipázásáról mit írnak...
2003. júl. 2., szerda, 13.37.12 CEST
Ma moziba szeretnék menni nyolctól a Művészbe. Persze lehet ám, hogy nem jön össze...
2003. júl. 1., kedd, 23.01.37 CEST
Tegnap fentvolt P.B barátom. Beszélgettünk sokat, aztán sakkoztunk. Már megint nyertem (2:1)
Ma hamar otthagytam a gyárat, mivel Kedvesemnek szabadnapja volt. Bevásároltunk egy csomó pipadohányt - részletek holnap a pipa.yoscha.hu alatt - aztán sikerült megvenni az esküvői papucsát, majd pedig azt a ruhát, melyben kedvünkre bulizhatunk az esküvő éjjelén. Utána még a TECSO-ban elintéztük a havi nagybevásárlást is. Szóval adtunk az anyagi kultúrának.
Holnap lezárom a júniust...
2003. júl. 1., kedd, 13.22.01 CEST
M.B.R.F FreeWeb!
Cserélje le az egész töketlen üzemelteési bandáját...

Régebbi hírek:
2003 június, 2003 május, 2003 április, 2003 március, 2003 február, 2003 január