yoscha.hu

2003 június

Napok óta elérhetetlenül
2003. jún. 30., hétfő, 17.40.39 CEST
Még mindig semmi változás a FreeWeb oldaláról.
Ma nem volt igazán sok dolgom. Várjuk a messiást, és közben csöndben döglődünk. Tiszta Csehov.
Kedvesem anyukájánál, én most mosogattam el. Este talán P.B barátommal talákozunk.
Csak menne már az oldalam...
2003. jún. 30., hétfő, 7.37.52 CEST
Már elérhető az oldalam, csupáncsak a tegnapi bejegyzéseket nem engedi publikálni. (Semmi új infót nem enged fel a netre.)
Este eléggé punnyadt votam. Csak bámultam a tévét, majd hamar bealudtam...
2003. jún. 29., vasárnap, 16.36.44 CEST
A nap híre, hogy nővéremből férjezett nő lett. De azért történt más is a hétvégén. Jöjjenek hát az események szépen sorjában... Pénteken nagy nehézségek árán sikerült öt körül elindulnunk. Mire Vp-be leértünk nővéremék már szüleimmel boroztak, ünneplvén sikeres vizsgákat, jövendő házasságot. Egy idő után közösen kitelepültünk a kertbe, ahol megcsodáltuk apukám pompás barackfáját, melyen 18 szem barack növekszik. Szóval meglelsz a baracklekvár, és a pálinka is. Mi boroztunk vígan, és Keresztfiammal próbáltuk nem felgyújtani a kertet piromán játékaink közben. (Ő felgyújtott egy kertiasztalt, de sikerült időben eloltani.) Aztán nővéremék leléptek, de mi még egy újabb üveg fenekére néztünk. Hajnalban mindenki kicsit többet forgolódott, mint az szokásos...
Szombat délelőtt még Kedvesemmel végigjártuk Vp. összes ruhaboltját, de eredmény nélkül. Kettőtől kezdődött a Nagy Esemény. A hangulat kiváló volt. Az egyik legdúrvább élmény, hogy a házasságkötő teremtől az étteremig rendőrmotoros felvezetést kaptunk. A konvoly keresztülhajtott piroson, dugón, mindenen, és előttünk villogó motorosok zavarták le a békés autósokat az út szélére. Hiába no, megéreztem milyen lehet Fontos Embernek lenni. :)
Az ebéd után kimentünk egy borospincéhez, ahol csodálatos volt a kilátás. A hegyek, a Tó, a szőlőtőkék. Éjfél utánig táncoltunk és énekeltek a többiek, mivel a mi urbánus kultútánk nélkülözi a magyarnóta ismeretet. Egyszóval hatalmas buli volt.
Ma nővéremék elmentek repülni. - Ez volt a nászajándékuk tőlünk. - Nagyon élvezték, bár sógorom inkább marad mostantól a földön...
Képek itt.
Ui.: Szaros FreeWeb már megint nem üzemel. Így csak a jóisten tudja mikor fogjátok olvasni ezt...
2003. jún. 26., szerda, 16.20.26 CEST
Elkészült a pipa.yoscha.hu. Persze ez nem azt jelenti, hogy például a dohányleírások már többé nem változnak, mert amig kipróbálok új fajtákat, addig fel is kerül róluk a véleményem.
Tegnap jó hosszan buliztunk. Nyolcra megjött M.P, majd a Gy-B család. Cs.G végigjátszotta a Mátrixot, B.J-vel pedig jócskán éjfél utánig beszélgettünk a kormányról, a liberális gazdaságpolitikáról, közigazgatásról. Jó volt. Reggel azért utáltam felkelni bevallhatom. Teljesen elszoktam az későbbi fekvéstől... Öregszem.
Viszont ma végre sikerült beszélni a röpcsissel, aki Nővéreméket viszi majd egy sétakörre az esküvőjük másnapján.
Holnap megyünk Vp-be. Nem tudom jelentkezem-e még vasárnap előtt...
2003. jún. 25., szerda, 19.41.08 CEST
Ma volt az utolsó rendes angolórám. Pénteken még van egy, de az már csak játék lesz.
Nyolcra jön M.P barátom. Beszélgetünk, utána pedig ő a lányokkal megbeszéli a közös 90. születésnapjukat. Ma telefonoztunk Szőke Kolléganőmmel.
Szinte kész van már a pipa.yoscha.hu is.
CS.G melletem nyomja a Mátrixot. Rákattant...
2003. jún. 24., kedd, 18.32.42 CEST
Kivilágosodott...
A yoscha.hu kivilágosodot, mivel rá kellett jönnöm, hogy csak az én monitoromon volt olyan aggaszóan világos az oldal szine. Emellett a főoldalon megjelent a "nap képe" is. Talán lesz nap linkje is.
Ma befejeztem a GyIK-ot. Szerencsére főnökömnek tetszett. Estébb talán P.B-vel találkozunk...
2003. jún. 23., hétfő, 19.03.18 CEST
Besötétedett...
A yoscha.hu besötétedett. Ideje volt váltani. Nekem már eléggé folyott tőle a szemem. Szóval új sötétebb dizájn született. Viszont meghalt a link.yoscha.hu oldal. Mert miután végiggondoltam, nem volt többé maradása. Ugyanakkor egy előzetes már fent van a pipa és az Elza oldalakból is. Ha bármi megjegyzésed van az új dizájnnal kapcsolatban akkor írd meg a fórumján vagy akár levélben nekem.
2003. jún. 23., hétfő, 18.04.59 CEST
Kedvesem sörözni van a kollágáival. Én meg itt senyvedek. :) Bosszúból átalakítottam az idei összes blogomat az új dizájnnak megfelelően... Valamit tenni kéne a link oldallal is mivel ronda, és még csak nem is használom. Talán törölni kéne. Hisz ott vannak a keresők, annak meg a közelében sem jártam mióta készen van. Persze enni nem kér. Még tépelődöm rajta egy kicsit.
Aztán ma elfelejtettem hazahozni a képeket Elzáról, ezért így az az oldal is csúszik - legalább egy napot.
Más különlegességek nincsenek. Nővéremnek szombaton lesz az esküvője...
2003. jún. 23., hétfő, 08.15.39 CEST
Szóval teljesen átírtam az oldalt. Némi nehézségek árán, de sikerült elérnem, hogy csupán egyetlen fájlban, egyetlen helyen kelljen változtatnom hogy a háttér, a betűméret, vagy a szövegek színe az egész oldalon egységesen változzon. Tudom ez nem túl izgalmas azoknak, akik nem értenek hozzá, és azoknak sem akik már használják a stíluslapokat, de nekem érdekes kutatással telt a vasárnapom, hogy megismerjem a kapcsolódó tudást. Most megint kicsit büszke vagyok magamra.
Tegnap este végül is nem mentünk ki a Nagy Zenész koncertjére, mivel csak ketten lettünk volna az 500 000 emberben, az meg nem oly buli. Emellett fél hétre, mikorra befejeztem a kilenctől tartó szüttyögést, már csak egy mosogatórongy volt az agyam.
2003. jún. 22., vasárnap, 18.33.24 CEST
Teljesen újraírtam az oldalt. Ez volt a mai egyetlen cselekedetem...
2003. jún. 22., vasárnap, 09.06.11 CEST
Pénteken P.B barátom volt nálam. Beszélgettünk, sakkoztunk (2-1 neki) megnéztük a Hatodik című francia krimit, ami csak erős idegzetűeknek szól. Majd a Shreket is levezetésként. Szombaton már kilenc előtt fent voltan. Mindenáron ki akartam mozdulni, így a Csku családdal elmentünk Szentendrére, Visegrádra, ettünk lángost sült keszeget. Este sokáig beszélgettünk a hinduizmusról, a buddhizmusról, és hogy milyen körülmények között, milyen "célokért" engedhető meg más lények legyilkolása.. Ma Kapcsolat koncert lesz a Felvonulási téren, Sir Elton John lép fel. Biztos ott leszek kilenc körül...
2003. jún. 20., péntek, 19.13.28 CEST
Újra üzemel az oldal.
Egyenlőre érje be mindenki ezzel az örömhírrel. Majd még jelentkezem...
2003. jún. 19., csütörtök, 14.34.07 CEST
Ma éjjel vedeljük a pezsgőt!
Eluntam a várakozást, és összeszedve minden bátorságomat, felhívtam a Főiskolát, hogy ugyan már mondjanak valamit arról, hogy felvettek-e, vagy sem. Erre megmondták, hogy felvettek. Sőt Kedvesem is, pedig ő aztán igazán parázott, hogy nem fogják. Így most ünnep van. Ennek örömére eli is indítottam a tkbf.yoscha.hu oldalt is, melyen némi link mellet megtalálható a felvételi dolgozatom szövege is. Később több anyag felkerül oda, csak várjátok ki a végét.
Szóval ma éjjel vedeljük a pezsgőt....
2003. jún. 19., csütörtök, 10.06.19 CEST
Hazudtam...
Baromira látszik a változás...
Pedig nem kéne, csak a jelek szerint pont a legfontosabb fájlból sikerült valami régit felküldeni a netre. Szóval bocs.
2003. jún. 18., szerda, 20.39.40 CEST
Ma hihetetlen változásokon ment át az oldalam. Sajnos ez nem igazán látszik, csak ha megnézed a HTML forrást. Kicsit untam már hogy sosem egységes a kinézet, és egy csomó helyen bele kell nyúlnom a fájlokba, ha bármit is változtatok a dizájnon. Ezért egységesítettem a fejlécet, és a láblécet. Mostantól két függvényt kell csak meghívni, és máris mindenhol, minden ugyanúgy néz ki. Tök jó. Szinte már programozás. Aztán megpróbálkoztam a főoldal újraírásával is, de az szerintem holnapra marad...
Ma a menedzsmentünk beszámolt a cégről. De hatalmas csalódás volt, mert semmi új információ birtokába nem kerültünk. Pedig reménykedtem benne, hogy legalább valami égő csipkebokor fogja elmondani a jövőt, ehelyett egy szürke német állt ott, aki semmiről nem beszélt. Ilyen a multilét...
2003. jún. 17., kedd, 17.32.44 CEST
Tegnap hamar elaludtam...
Ma Gyakran Ismételt Kérdéseket kellet kitalálnom, és megválaszolgatnom. Hiszen fő a hitelesség és a spontenaitás. Emellett jelentős átalakítgatásokat végeztem az oldalon is, de mindenki vegye észre őket maga. Ja igen, az elmúlt két hét képterméseit is sikerült végre közkincsé tennem itt. Most megyek haza, mert már túl sokat leszek itt a gyárban... (Ez a szöveg még itt készült.)
2003. jún. 16., hétfő, 21.43.57 CEST
Ma tovább fejlesztettem a pipa.yoscha.hu oldalt, de még nincs kész, talán néhány nap múlva publikálhatom. Erről jut eszembe, hogy a dolgozatom sem publikáltam még ide és arról sincs hír, felvettek-e a főiskolára. Az sem derült még ki, hogy M.P-nek sikerült-e a vizsgája vagy sem. Teljes a bizonytalanság...
Kedvesem ma megint volt az APEH-nél. Ahelyett, hogy jobbra fordultak volna a dolgok, csak szívatják ezerrel. Viszont összeírtuk este az esküvői menüt, és nagyjából kész is vannak a szobabeosztások.
2003. jún. 15., vasárnap, 19.54.56 CEST
Újra itthon!
Cs.G-vel már órák óta nyomatjuk az Enter The Matrix-ot. Jobb mint amilyennek elsőre gondoltam. QL!
Szombat reggel lementünk JStA-ra. A nap fürdőzéssel, napozással, és az árnyékban alvással telt. Legalább is számomra. Kedvesem, csak a strand után aludt egy keveset. Csináltunk is egy csomó képet, de azokat majd holnap rakom fel. Este nagy hússütés és kertiparti volt. Én egy házi wok-ban próbáltam főzőcskézni. Szerencsére elég nagy sikerrel. Pipadohányaim - HG Mango Vanilla és MB Cherry Ambrosia - is hatalmas sikert arattak. Mindenki kedvelte az illatukat. Az éjjel kicsit érdekes volt Kedvesemmel, szüleimmel, és Keresztlányommal egy szobában a földön hálózsákban.
Reggel kicsit törődötten ébredtem. Nem is csoda lógott az eső lába. A gyerekek apukámmal kimentek a strandra újból, mi kettesben bejártuk a falut. Vannak eladó házak is, - ami csábító - de nem tudom hogy oldanánk meg a szélessávú internetet, és a bevásárlóközpontokat - amik elengedhetetlenek az élethez...
Ebéd után indultunk haza, és most immáron pár órája csak nyomatjuk a Mátrixot...
2003. jún. 14., szombat, 05.54.36 CEST
Mint látható, már szombat hajnal van, és még mindig nem vagyok elérhető...
Tegnap hamarabb végeztem kicsivel és utána kimentünk a Ligetbe agy sörre, ami helyett én inkább hosszúlépéseztem. A terv szerint ezután Cs-M családdal néztük volna meg közösen a Hatodik című francia "Csak erős idegzetűeknek" krimit, de végül is olyan sikere volt a Mátrix játéknak, hogy közel tizenegyig azt nyomattuk. Nemsoká' keltem Kedvesem, mert a hétvégét JStA-n töltjük a keresztgyerekeimmel és a családdal. Lesz nagy fürdőzés, és szalonnasütés.
2003. jún. 12., csütörtök, 16.12.31 CEST
Szerelmes lettem a Porsche pipákba... Egyszerűen gyönyörűek. (Az áruk is.)
Tegnap este elmentünk a Gozsdu udvarba. P-D család késett közel egy órát, de aztán beszélgettünk nagyot. Éjjel egyre keveredtünk haza. Hulla fáradtan és tikkadtan a hőségtől, mivel már éjszaka sem enyhül az idő. Ha mostantól minden nyár ilyen lesz a globális felmelegedés miatt, akkor utálni fogom rendesen. A hely ettől függetlenül nem volt rossz, de nem is volt egy nagy durranás. Megint egy lepattant udvar, lepattant székek, ha szeretjük ezt az életérzést, akkor akár még jó is lehet. Bár nekem akkor már egy fokkal szimpatikusabb a Szimplakert.
Egyébiránt még mindig nem megy a FreeWeb, így csak magamnak irtogatom a dolgokat. A hírek szerint péntek délelőttre sikerül helyreállítaniuk a rendszert.
Ma majdnem megmérgezett Kedvesem. Persze valószínűleg nem ő volt a bűnös, de a tegnap esti saláta melyet ebédre akartam megenni a gyárban eléggé furcsa állapotba került időközben, és két falat után rosszul lettem tőle. Valahogy se ízében se szagában nem emlékeztetett a tegnap esti finomságra. De legalább elnyomta az éhségem, bár azóta fáj a fejem.

A nap vicce:
- Hol alszanak az álmos bitek?
- A hálókártyán.
2003. jún. 11., szerda, 17.59.39 CEST
Ma M$ konferencián ismerkedtem az Office 2003 lehetőségeivel. Ha így haladnak néhány év múlva elérik a Lotus Notes mostani szintjét is akár.
Utána gyorsan hazajöttem, és beléptem a Mátrixba...
Este valószínűleg a Gozsdu udvarba megyünk, mivel ott egy új hely nyílt, legalábbis Kedvesem és az Index szerint. Ez jó hír. Fejlődik a kerület...
Egyébiránt most látom, hogy a FreeWEB már megint nem működik - valami átalakítás miatt. Szóval csak az Isten tudja mikor kerül publikálásra ez a szösszenet...
Istenről jut eszembe, még mindig nem válaszolt a Főiskola, hogy lehetünk-e hallgatói, vagy sem.
2003. jún. 10., kedd, 13.34.27 CEST
Szombaton körülbelül délre értünk le Vp-be. Az út szörnyű volt. A pályán legalább 35 fok, és sokszor csak lépésben tudtunk haladni, mivel legalább öt koccanásos baleset volt. Na valahogy lekeveredtünk. Ebéd után irány Almádi, ahol a németek medencéjében töltöttük a napot vízilabdázva, vízipisztolyozva. Hemzsegtek a gyerekek, kicsik és egész kicsik - ahogy az mostanában már egyre megszokottabb. A fürdőzés után Cs.G lecsót főzött bográcsban az udvaron. A többiek utána visszamentek egy éjszakai pancsolásra, de mi Kedvesemmel inkább elaludtunk nem sokkal tíz után. Illetve ez nem választás kérdése volt, mivel már alig álltam a lábamon addigra, olyan hulla fáradt voltam.
Vasárnap szüleim társaságában telt, de délután Nővéremmel elmentünk hármasban a Motoros találkozóra. Ahol sok szép motort láttunk, de nagy volt a por, és programok híján nem sok mindent tehettünk. Kedvesemmel megmártóztunk a Balatonban - ami isteni volt - aztán csak beszélgettünk, söröztünk. Én elkövettem azt a hibát, hogy ittam még whisky-t is, amit már belátom, hogy nem kellett volna. Onnantól kezdve halványulni látszik a Boney M ami pedig a motoros találkozó fénypontja lett volna. Bár felmerül bennem, hogy az ilyen találkozókra nem inkább valami keményebb zene dukálna, a ’80-as évek disco-csillaga helyett? Na mindegy. Tanulság, hogy forró nap estéjén ne igyatok égetet szeszt, ha jót akartok!
Hétfőn aztán sikerült is jó sokáig aludnom. Ebéd előtt apukámmal, és Kedvesemmel lementünk az esküvő helyére, megbeszélni hogy az ottani főnökkel a szállást, a kaját meg ilyeneket. Túl sokra nem jutottunk, mivel a hölgy nem volt igazán barátságos és készséges. Kedvesem jól ki is akadt rajta, amit megértek de majd meglátjuk hogy végül is mit tudunk közösen kihozni a helyből és a néniből.
Ebéd után rögtön indultunk vissza Pestre a macskát megnézni – nem disztrojkodott szerencsére, csak hangosan sérelmezte, hogy nem látott már minket napok óta, és kaját sem kapott. Miután kipakoltunk (többé-kevésbé) nekiültem az Enter The MATRIX játéknak, melyet Ángélus Barátnőtől kaptunk És már eléggé vártam. Sok-sok köszönet érte! Valószínűleg ma este is azzal fogok foglalkozni pár órát. Bár kicsit utálom, hogy nem első személyes lövöldözős, de nagyon adja a film hangulatát, és iszonyú sok trükk megvalósítható benne, amiket csak a filmben láttunk. Egyszóval eléggé bejön. Na jó, baromi jó.
2003. jún. 7., szombat, 08.55.53 CEST
Tegnap egy nagyon jó estét töltöttünk a Csku családnál. Kertiparti, grillsütés az ötödiken. Köszönet a Cherry Ambrosiaért. Kipróbáltam. Finom, és Kedvesem szerint az illata is kiváló. -Megpróbálok vigyázni rá, hogy legalább agy kicsi maradjon legközelebbre is.
A mai nap híre még, hogy megszületett B.H.B aki Szőke Kolléganőm kislánya. Légy üdvözölve körünkben! (Bár még legalább 10 évig úgy sem olvasod ezt...)
2003. jún. 6., péntek, 15.31.50 CEST
Tegnap otthon vacsoráztunk, viszont közel tíz körül kimentünk a Ligetbe éjszakai piknikezni takaróval, borral. A csillagok alatt hallgattuk az Anthrax és a Bikini jobbnál jobb dalait, mivel mindkettő párszáz méteres körzetben adott szabadtéri koncertet, és igyekeztek túlüvölteni egymást. Jócskán éjfél múlt mire hazamentünk. Így ma már megint utáltam felkelni.
Este Cskuk, aztán irány Vp. Napsütés, Balaton, nyár...
Majd hétfőn jelentkezem.
2003. jún. 5., csütörtök, 16.03.27 CEST
Tegnap P-D családdal kocsmáztunk a Prága nevű polgári jellegű kiülős helyen, melynek árszínvonala baráti, a kiszolgálás békebeli. Szóval tetszett eléggé.
A mai napon ismertem meg Kedvesem pontosan egy éve és öt hónapja. Ezért este valószínűleg elmegyünk valamerre kettesben enni, vagy csak otthon gyertyafény meg ilyenek. Aztán a mai napon sikerült beapplikálnom két számlálót is a yoscha.hu főoldalára. Azt egyik Magyarország EU csatlakozásáig hátramaradt időt mutatja másodpercre pontosan. (Mármint amennyire pontos az órád Kedves Olvasó.) Erre már rég vágytam, mert fontos dátumnak tartom, és jó látni, ahogy fogynak a másodpercek, percek órák. Valójában elég büszke is vagyok magamra, mert bár loptam a kód nagyját az eu.ihm.hu-ról, de azért a számláló számait már én rajzoltam, és a kódon is sikerült egy kicsit alakítgatni. Szóval ha nem is túl nagy dolog, de legalább élveztem. A másik számláló a nézettséget méri. Persze hogy 0-tól indult (már megint), és nem veszi figyelembe az eddigi 7145 látogatót. De legalább most megy.
Holnap Csku családdal találkozunk, szombattól pedig hétfő délutánig Vp-ben élvezzük családom vendégszeretetét. Egyedül az aggaszt, hogy még sosem hagytuk ennyi időre magára a macskát. De majd megszokja...
2003. jún. 4., szerda, 16.08.12 CEST
Tegnap volt a szenvedélyek napja. Úgy terveztük, hogy kimegyünk a Corvin mozihoz, vagy a Kultiba, - mert ott voltak koncertek, vetítések - de aztán inkább Kedvesem öccsével beszélgettünk.
Ma reggel hihetetlenül felhúztam magam. A Klubrádió híreiben szerepelt, miszerint "radikális polgári körösök" már tervezik a VIII. Budapesti Meleg és Leszbikus fesztivál megzavarását, a Kendernapon már jól bevált módszerekkel. Hirtelen előjött belőlem jogvédő terrorista szemlélet:
- Hát hogy képzeli ez a csürhe, hogy korlátozhatja mások gyülekezési, és szólás szabadságát? (Most már bármikor?!)
- Hát hogy képzeli a rendőrség, - hogy ha már az újságok is tudnak a dologról - nem lép fel az alkotmányos jogokat és értékeket veszélyeztetők ellen?
- Hát hogy képzelik a pártok, hogy ez után nem rendeznek közös menetet a melegekkel a polgári és szabadságjogok védelmében. És itt nem csak a baloldalt értem. Mert nem az a kérdés, hogy szeretjük-e a melegeket, hanem hogy szeretjük-e a demokráciát?
2003. jún. 3., kedd, 11.21.41 CEST
Tegnap fél nyolctól megnéztük Kedvesemmel a Mátrix második részét. Nekem hatalmas csalódás volt. Nem vagyok olyan fajta aki szívesen fikáz filmeket, de ezt tényleg kevésnek éreztem. Az első részhez képest nem volt szinte semmi új mondanivaló, csak több verekedés, több ügynök, és gyorsabb kocsik. Persze mire is számítottam volna, mikor a hetek óta nyomatott werkfilmben büszkén jelentik ki az alkotók, hogy az első rész akciójeleneteit sikerült megháromszorozniuk. Itt már nincs is más csak a hihetetlenül lassan lebbenő ruha az elmosódottságig gyors ütésekkel. Szép, szép, de ezt már láttam az előző részben. A történetből kiderül, hogy vannak programok melyek időnként elszabadulnak (lásd vindóz) illetve Smith ügynök is elszabadult, de mivel Neo "megfertőzte" ezért féreg lett, és most szabadon másolja magát a Mátrixban. Persze őellene nem harcolnak az ügynökök, pedig 30-40 millió Smith már elég nagy gondot tudna okozni. Emellett kiderült még, hogy a mátrixnak az már a 6.0-ás verziója amiben élünk, és mindig is voltak Neok, mert ők is csak programhibák. Egyszerűen tobzódunk az új információkban... Na mindegy. Reméljük év végén a harmadik rész megint inkább a valós cselekményre helyezi a hangsúlyt az akciók helyett.
Most töltöttem ki a Figyelőnet érzelmi intelligencia és problémamegoldó tesztjét. (EQ: 28, SQ: 50) Eszerint keményen az autizmusba hajlok, viszont kiváló a problémamegoldó képességem. Kis bk! Még hogy én autista. Attól hogy nem hat meg, ha valaki sír még nem kéne autistának mondaniuk...
B%&#$!!!
2003. jún. 1., vasárnap, 19.51.26 CEST
Hát jöjjenek a hétvége eseményei, mivel voltak csőstül. Pénteken megvolt a felvételi. Nekem jó élményeim vannak róla. Bár nem tudhatom, hogy a teljes esélytelenség, vagy a biztos befutóság jelének kell-e értékelnem, hogy nem akarták felmérni jártasságom a buddhizmusban. Ehelyett olyanokról beszélgettünk, hogy vajon szólhat-e hozzám Kedvesem miközben pipázom, vagy mikor lesz az esküvőnk. Szóval kellemesen beszélgettünk, de legkevésbé sem hasonlított egy felvételire. Na mindegy két-három héten belül kiderül. Aztán a "vizsga" után P.B barátommal találkoztunk, sakkoztunk (1.5-1.5). Ő mesélte a következő viccet:
- Mi az a három mondat ami biztos elhangzik egy kocsmai verekedés előtt?
-?
- Mi van? Mi van? Mi van?
Most ez a kedvencem.
Szombaton N.M kertipartiján voltunk. Volt szalonnasütés, és avarégetés is. - Mivel N.M immár vagy két éve gyűjtötte a lenyírt füvet, és az összes szemetet a kertben. Így ezek tekintélyes halmot képeztek a tűzrakóhely helyén. Pár óra, némi hígító, tűzgyújtó folyadék, és pár köbméter fa segítségével végül is sikerült legyűrni a kazlat. Utána még elnéztünk a West Balkanba, mivel Cs.G egy barátja játszott ott, de körülbelül öt percig bírtuk.
Ma intéztük a havi nagybevásárlásokat. Most boldog vagyok, mert vettem egy csomó általam nagyratartott pipadohányt. Kicsit untam már, hogy csak egy féle volt így a hónap végére. De végre megint tobzódhatnom a finomabbnál finomabb füstökben.
Holnap munka...

Régebbi hírek:
2003 május, 2003 április, 2003 március, 2003 február, 2003 január