Én

Yoscha  Képek  Listák  Ők  Horoszkóp  Psion  Írjál  Fórum

_______________________________________

Én már elfújtam a harminc gyertyát a somlói galuskámon. Mert a tortát nem szeretem. Illetve csak néha. Nagyon néha... Próbálok jó képet vágni ahhoz, hogy elmúltak a húszas éveim. Pedig mikor 18 voltam, akkor el sem hittem volna, hogy  leszek harminc, és érdemes lesz olyan öregen még élni. De most itt vagyok, nem érzek semmi különöset. Nem szólaltak meg harsonák, nincsenek repülő autók, és a karfiolt még mindig nem eszem meg. _SOHA_  

Különben vonzódom a salátákhoz, főzelékekhez. Főzeléken és salátán hónapokig el tudnék élni. Persze néha  jól esik hozzá feltétnek valami állat. Tudom ellenszegülök ezzel a trendnek, de én szívesebben eszem négylábút mint valami elkorcsosult dinoszaurusz ivadékot. Persze azért az sem rossz, feltéve, ha halála után minimum háromszázat pördült.

Persze ha Én vagyok a téma akkor nem biztos, hogy a kedvenc ételeim amik alapvetően meghatároznak, de valahol el kell indulni. És enni szinte mindenki szokott. Bár hallottam olyanokról, akik nem esznek, csak a Nagy Kozmikus Erőtérből veszik az energiát. Hát be kell vallanom ezt nem hiszem. Valójában elég szkeptikus vagyok. (De azt elhiszem, hogy a XIX. század végén a Kairói vonatokat múmiákkal fűtötték. :) ) Nem hiszek se Isten létében se nemlétében. Nem hiszek olyan igazságban amiért érdemes lenne meghalni. Nem hiszem, hogy a tudománnyal megismerhető a világ, sőt talán máshogy sem. Tudom hogy nem az ember az evolúció csúcsa, és várom már mikor pusztul ki, hogy a föld megkönnyebbülten elkezdhesse befoltozni a sebeit. (Éljenek a sötétzöldek és a katasztrófák!) Viszont hiszek a globalizációban, a kapitalizmusban, a liberális demokráciában, a sokszínűségben, a másság védelmében, legyen az akár faji, etnikai, vallási, világnézeti életmódbeli másság. Ja és persze hiszem azt is, hogy a szerelem: "Méz a pengén." (köszi magnet) Bár én hol a pengét hol a mézet nem érzem.

Plusz információkért, listákért nézd meg a listák oldalt.

_______________________________________

Vissza